Жителька Бережанщини “на лікування доньки” віддала шахраям понад 1000 євро і усі коштовності

долари

Жертвою шахрайства стала жителька Бережанщини – жінка віддала аферистам усі свої грошові заощадження та усі коштовності.

Про це сьогодні, 19 вересня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

1150 євро, 200 доларів, 6000 гривень та золоті вироби – усе це віддала жителька Саранчуківської територіальної громади невідомим. Єдине, що запам’ятала пенсіонерка, що до неї приїжджала жінка у медичній масці.

18 вересня близько 20:00 до потерпілої на стаціонарний телефон подзвонили невідомі і повідомили жахливу новину. Додзвонювачі сказали, що її донька, яка мешкає в Італії, потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Стан важкий, а тому на лікування потрібно 50 тисяч Євро.

Пенсіонерка таких грошей не мала і сказала про це невідомим. Останні її запевнили, що будь-яка копійка допоможе врятувати життя, а тому варто віддати усе, що є.

Пенсіонерка погодилася, а за деякий час біля її будинку зупинилося авто і до неї вийшла невідома. Усі кошти та коштовності, які були дома, жителька Бережанщини віддала. Лише згодом вона зв’язалася із родичкою і зрозуміла, що стала жертвою шахраїв.

Працівники поліції встановлюють підозрюваних та опрацьовують камери відеоспостережень.

Поліцейські звертаються до мешканців Тернополя та області бути уважними та не довіряти першим ліпшим людям чи додзвонювачам.

Інформацію, яка стосується рідних чи роботи електронних гаманців та банківських карток перевіряти. В жодному разі не розголошувати особисті дані та не довіряти незнайомцям. Навіть, якщо вони представляються поліцейськими чи працівниками банку!

Читайте також:
На Теребовлянщині у результаті ДТП загинула 31-річна жінка

Коментувати

Попередня стаття

ДельтаМед: діагностика, лікування та чому саме ми?

Наступна стаття

Авто из за границы: преимущества покупки и где заказать