Понад три проміле: у Бучачі спіймали п’яного водія, який ледве вийшов із машини

драгер, алкотестер

Бучацький районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 25 квітня цього року у місті Бучачі. Близько 18.00 на лінію “102” зателефонував свідомий громадянин і повідомив про водія, який біля магазину “У Олега” у стані сильного алкогольного сп’яніння сів за кермо автомобіля “Шевроле Авео” і поїхав у напрямку центру міста.

Поліцейські одразу ж відреагували на звернення і на вулиці Галицькій зупинили ймовірного порушника. Підозри заявника справдилися – водій ледве вийшов із салону авто.

Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки. Драгер показав 3,22 проміле, що в 16 разів вище допустимої норми і це вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом).

У судове засідання водій “Шевроле” не з’явився, причини неявки не повідомив. Тому справу розглянули без присутності особи, яка притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали, Бучацький районний суд постановив водія автомобіля “Шевроле Авео” визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
3,8 проміле: у Кременці спіймали дуже п’яного водія, але не змогли його покарати

Коментувати

Попередня стаття

Спальные мешки: как правильно выбрать и где купить

Наступна стаття

Сергій Надал: З Тернополя допомога нашим хлопцям на передовій йде постійно