На польсько-українському кордоні контрабандисти підпалили авто з цигарками (ФОТО)

Офіцери Надбужанського відділу прикордонної служби з Дорогуська під час спроби вилучення контрабанди сигарет з України до Польщі зустрілися з небаченою рішучістю правопорушників.

Коли зловмисники побачили, як до них наближається патруль, то спробували спалити нелегальні акцизні товари разом з автомобілем, пише Тернополіс з посиланням на Іnpoland.

Подія відбулася минулого вівторка. Контрабандисти на польському боці кордону готувалися вивезти всередину країни контрабандні цигарки. Проте не всі пішло згідно з планом. Коли чоловіки зрозуміли, що їх от-от спіймають “на гарячому”, кинулись навтьоки, натиснувши на педаль газу. Щоправда, це не допомогло. Правоохоронці кинулись слідом і помітили палаючу автівку в Хелмському повіті.

Зловмисники доїхали туди, після чого вийшли з транспортного засобу і підпалили автівку, аби знищити всі докази контрабанди. Не пошкодували навіть машину. А самі в цей час спробували відбігти якнайдалі і сховатись. На місце прибула пожежна служба, тож не всі сигарети згоріли. Прикордонники вилучили вцілілі тютюнові вироби. Вони оцінили їх вартість в понад 42 000 злотих.

У справі було затримано двох місцевих жителів, громадян Польщі, а також розпочато підготовче провадження, а затримані тепер будуть відповідати за податкове правопорушення.

цигарки, контрабанда, підпал

Читайте також:
У Польщі в результаті ДТП загинув 41-річний українець

Коментувати

Попередня стаття

Без права внесення застави: за побиття двох хлопців арештували жителя Підгаєцького району

Наступна стаття

Чеченський рекет: у тернополянина вимагали 3500 доларів і погрожували розправою