Наші схеми у Польщі не працюють – п’яна українка скоїла ДТП і не змогла обдурити поліцію

Потрапивши у незначну ДТП, водійка з України запропонувала вирішити питання «без поліції». Коли це не вдалося, то на допомогу прибув її друг. І сказав, що був за кермом.

8 січня, за чверть після півночі, на одній з вулиць Нижнього Мокотува громадяни затримали жінку та викликали поліцію — пише inpoland.net.pl посилаючись на повідомлення дорожньої поліції міста Варшави. Водійка «Nissan» не дотрималася безпечної дистанції і на перехресті в’їхала у задню частину «Renault Captur».

42-річна учасниця ДТП хотіла вирішити питання без участі поліції. Стверджуючи, що у неї нема страховки, запропонувала гроші. Однак незабаром стало зрозуміло, чим викликаний страх перед поліцією. Незважаючи на прикриті рот і ніс, від водійки йшов сильний запах алкоголю.

Через деякий час на допомогу прибув друг жінки, якому водійка телефонувала до того. Він заявив, що був за кермом і спричинив зіткнення, а нетвереза лише пасажир. Однак українські «схеми» у Польщі не спрацювали — досвідчених поліцейських не обдуриш. Вони довели, що саме 42-річна жінка керувала автомобілем Nissan.

Поліцейські провели експертизу стану тверезості. В організмі жінки було понад 2,5 проміле алкоголю. Її заарештували, було пред’явлено звинувачення у керуванні автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння. За це Кримінальний кодекс передбачає до 2 років позбавлення волі, штраф та заборону керування.

Нагадаємо, в Україні водії часто аби уникнути покарання за нетверезу їзду розказують у суді історії про те, що за кермом були не вони, а хтось інший. І, слід зауважити, порушникам часто таке сходить з рук. Але це в Україні. У Польщі такі схеми не працюють.

Читайте також:
Неймовірна історія: жінка створила аварійну ситуацію і залишила свого п’яного чоловіка розбиратися із поліцією
Житель Тернопільщини влаштував бійку після ДТП, але уникнув покарання за п’яну їзду

Коментувати

Попередня стаття

Іще одне покращення: у Тернополі тариф на воду зросте на 10%

Наступна стаття

Як без дієт та вправ схуднути після новорічно-різдвяних свят