Тернопільська “Нива” зазнала першої поразки у цьому сезоні (ВІДЕО)

Сьогодні, 6 жовтня, тернопільська “Нива” провела матч 5-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.

Тернополяни в гостях грали  проти команди “Гірник-Спорт” із Горішніх Плавнів, що на Полтавщині, і поступилися з рахунком 4:1.

У матчі проти одного із лідерів першої ліги “Нива” доволі пристойно виглядала у першому таймі, але брак досвіду все ж таки дався взнаки.

Господарі поля першими відкрили рахунок. На 29-ій хвилині після масованої атаки м’яч у ворота тернополян заштовхнув Герасимець.

“Нива” швидко зуміла відігратися, на 31-ій хвилині Волохатий після навісної передачі головою переправив м’яч у ворота суперника – 1:1.

Однак, надовго втримати нічийний результат не вдалося. Уже на 37-ій хвилині господарі поля знову вийшли вперед. Після подачі зі штрафного Карась зумів переправити м’яч у ворота “Ниви” – 2:1.

У другому таймі кульмінаційний момент настав на 59-ій хвилині зустрічі. Захисник тернополян Вовченко у простій ситуації допустився грубої помилки і головою відправив м’яч у власні ворота – 3:1.

Автогол фактично поховав усі надії привезти бодай нічию з Горішніх Плавнів, тим паче, що згодом тернополяни ще й опинилися в меншості – червону картку отримав нападник “Ниви” Андрій Різник.

А на 89-ій хвилині Мурза забиває четвертий гол у ворота “Ниви”, встановивши остаточний рахунок зустрічі.

4:1 – прикра гостьова поразка і це, до речі, перша поразка “Ниви” у цьому сезоні.

Після п’яти зіграних матчі в активі тернополян 4 очки (4 нічиї і одна поразка). У наступному турі “Нива” вдома 11 жовтня прийматиме столичну “Оболонь”.

Читайте також:
“Нива” у матчі з “Волинню” забила чотири м’ячі: по два у свої та чужі ворота (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі обікрали медичну лабораторію – злодій поцупив два мікроскопи

Наступна стаття

У Тернополі потоп на проспекті Злуки – біля Універсаму працюють рятувальники (ФОТО, ВІДЕО)