Ліга Націй: збірна України сенсаційно перемогла Іспанію (ВІДЕО)

Збірна України здобула другу перемогу в Лізі націй, обігравши на своєму полі іспанців – 1: 0. І зробила хороший крок на шляху до озвученої цілі – зберегти місце в елітному дивізіоні на майбутній сезон.

У вівторок, 13 жовтня, збірна України у Києві на НСК “Олімпійський” приймала збірну Іспанії.

Гості, які вважалися беззаперечними фаворитами, відразу заволоділи ініціативою, намагаючись знайти шляхи до воріт Бущана. Але, як видно, попередні уроки (поразка гостях від Іспанії з рахунком 4:0) пішли команді Андрія Шевченка на користь.

Українці надійно грали у відборі, не даючи супернику створювати моменти. Небезпечний був удар головою у Родріго. Добре пробив зі стандарту Серхіо Рамос. Але, за великим рахунком, це власне і все, що створили іспанці до перерви.

А в другому таймі гра змінилася. Україна вже не тільки відсиджувалася в обороні, а й здійснювала різкі атаки. У самому дебюті міг відзначитися Зубков, який опинився перед Де Хеа, але ніяково махнув повз м’яч. Своєю активністю намагалися загострити гру Яремчук і Ярмоленко.

Поступово іспанцям все ж вдалося погасити цей атакуючий запал збірної України і самим провести ряд небезпечних атак. Але Бущан на останньому рубежі діяв безпомилково.

І на 76-й хвилині рахунок все ж таки був відкритий. Ярмоленко з центру поля видав пас на хід щойно вийшов на заміну Циганкову, і півзахисник “синьо-жовтих” потужно пробив повз воротаря Де Хеа – 1: 0!

Іспанія намагалася виправити ситуацію. Наприкінці зустрічі гості перейшли на гру в три захисники, відправивши вперед Серхіо Рамоса. Але ні він, ні хто-небудь інший не зміг змінити рахунок на табло.

1:0 – Україна перемагає і два завершальні матчі Ліги націй проведе в листопаді в Німеччині і Швейцарії.

Наразі після чотирьох зіграних турів у групі А4 лідирує збірна Іспанії – 7 очок. В активі Німеччини та України по 6 очок. І замикає турнірну таблицю Швейцарія – 2 очки.

Читайте також:
Легенди футболу: володар «Золотого м’яча» 1965 року Еусебіу

Коментувати

Попередня стаття

Як заробляти та витрачати: тернополян запрошують на бізнес-тренінг

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині: за минулу добу 227 нових випадків зараження, троє людей померли