Шахтар і Динамо програли та вилетіли з Ліги Європи (ВІДЕО)

Київське Динамо і донецький Шахтар вчора, 18 березня, програли повторні поєдинки 1/8 Ліги Європи та припинили подальшу боротьбу у цьому турнірі.

Донецький Шахтар у Києві приймав італійську Рому та поступився з рахунком 1:2. Єдиний м’яч у складі гірників забив Жуніор Мораєс.

Нагадаємо, тиждень тому донецька команда поступилася у Римі з рахунком 3:0.

Також невдало зіграло вчора і київське Динамо. Кияни в гостях поступилися іспанському Вільярреалу з рахунком 2:0. Обидва м’ячі іспанці забили іще у першому таймі і другій половині зустрічі спокійно довели матч до перемоги.

Тиждень тому динамівці вдома поступилися Вільярреалу також з рахунком 2:0.

Таким чином, обидві українські команди припинили боротьбу у єврокубках і прикро, що на стадії 1/8 фіналу Ліги Європи вони не набрали жодного очка у скарбничку таблиці коефіцієнтів УЄФА.

Україна завершила єврокубковий сезон 12-им місцем у таблиці коефіцієнтів УЄФА, не зумівши потіснити Шотландію з 11-го місця. Отож, у сезоні 2022/23 рр. (через сезон) чемпіон України втратить пряме місце в Лізі чемпіонів. Тоді йому доведеться долати кваліфікаційний раунд плей-офф. Віце-чемпіон гратиме три кваліфікації – другий і третій раунди, а також плей-офф.

Читайте також:
Пропустили 5 м’ячів: Динамо і Шахтар програли перші матчі 1/8 фіналу Ліги Європи (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 19 березня

Наступна стаття

Які автомобілі найчастіше купували тернополяни у лютому – рейтинг моделей