Парі Матч мобільна версія – переваги й особливості

Мобільна версія улюбленого сайту азартного гравця створена розробником для ще активнішого залучення клієнта до гри в зручних для нього умовах.

Можна укладати парі з букмекером перебуваючи в дорозі, на дачі, на відпочинку, або просто лежачи зручно на дивані, адже доступ до мобільного телефону є в усіх цих ситуаціях. Для цього необхідно скачати мобільну версію Парі матч, що можна зробити на будь-який пристрій. Зайдіть до play market або app store і інсталюйте додаток.

Навіщо букмекером створено мобільну версію

Мобільна версія сайту – це не якась додаткова програма чи інший функціонал. Це знайомий і звичний беттерам офіційний сайт міжнародної букмекерської контори «Парі Матч». З тими ж лініями гри і розписом, подіями, ігровим рахунком, навіть з кнопками, розташованими у звичних для гравців місцях. Окрім того, в мобільній версії ви так само можете отримати бонус https://narodna-pravda.ua/ru/2021/02/18/parimatch-bonus-pry-regystratsyy-ygrokov/. Для цього треба зареєструватися.

Але, на екрані мобільного неможливо вмістити весь візуал офіційної сторінки, що містить екран портативного комп’ютера. Або він стане недоступним для зорового сприйняття користувачем.

Тому, картинка переведена у портативний розмір. Мобільна версія автоматично розпізнає, з якого пристрою зроблено вхід, і адаптується під розмір його екрану: від мобільного телефону до телевізора.

Відмінність між версією і додатком

Звичайно, виникатимуть питання: чим відрізняються ці поняття? Можливо, десь грати зручніше? Швидша навігація? Чи бонуси кращі?

Ні, все значно простіше. І офіційний сайт, і мобільна версія та мобільний додаток мають однаковісінький функціонал. І відрізняються лише деталями:

  • мобільна версія сайту, на відміну від додатка, потребує постійного доступу до мережі інтернет. Це основна відмінність, в якій потрібно орієнтуватися гравцю, аби не потрапити в ситуацію, коли зробити довгоочікувану ставку live чомусь не виходить;
  • мобільний додаток – це окрема програма, що оптимізована під Android та iOS-пристрої, і повинна бути завантажена в пам’ять гаджета. Тоді як мобільна версія одразу відкриється в браузері за посиланням Parimatch.com.

В усьому іншому: схожості назв, візуалі, функціоналі – вони ідентичні.

Вхід на сайт в мобільній версії

Заходимо в онлайн-казино з будь-якого девайсу з операційною системою Android чи iOS, за наявності мережі, з достатньою швидкістю і покриттям:

  1. знаходимо у пошуку браузера Parimatch.com;
  2. натискаємо на посилання і система автоматично перенаправляє користувача на мобільну версію сайту, адаптовану під екран гаджета, з якого здійснюється вхід.

Все, ви на головній сторінці. Тут зображені топові матчі live, спортивні події, інші ігри, історія ставок. Існує можливість розширеного пошуку. Можна увійти до випливаючого розширеного меню з покером, ТВ-іграми, віртуальним спортом, лотереями. Є кнопка зв’язку з цілодобовою службою технічної підтримки.

Але вхід на мобільну версію і гра в ній – не ідентичні поняття. Щоби зробити ставку в мобільній версії букмекера необхідно зайти в особистий кабінет. А за відсутності такого – пройти коротку процедуру реєстрації.

Недоліки мобільної версії

У мобільній версії не архівуються лінії, неможливо переглянути статистику і новини букмекера. Це зроблено для спрощення доступу.

В залежності від того, на якій версії сайту звик грати клієнт букмекера: новій чи старій, він може стикнутися з наступним недоліком мобільної версії сайту:

  • стара версія може підлаштуватись під розмір екрану будь-якого гаджета;
  • гра в новій версії можлива тільки на десктопному варіанті і під інший екран не адаптується.

Можливо, цим розробник підштовхує беттерів до завантаження мобільного додатку.

Безумовно, у Parimatch mobile гравцям сподобається швидкість входу, простий дизайн. А також відсутність великої кількості реклами, що відволікає від гри, а деколи просто дратує.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Заліщиках: вакансій небагато і зарплати невисокі

Наступна стаття

На Тернопільщині стартує весняний призов – до армії відправлять 500 юнаків