Збірна України вдома не змогла обіграти Казахстан (ВІДЕО)

Учора, 31 березня, збірна України зіграла матч третього відбіркового туру до чемпіонату світу в Катарі’2022.

Після двох нічиїх з однаковим рахунком 1:1 у матчах з Францією і Фінляндією, наша команда знову не змогла перемогти і в грі з Казахстаном.

Хоча перший тайм не віщував втрати очків – українці контролювали хід гри, в середині першої половини відкрили рахунок (гол елегантним обвідним ударом забив Роман Яремчук), а наприкінці тайму мали низку реальних нагод збільшити перевагу.

Проте казахи витримали тиск, а на другий тайм вийшли вже з іншим настроєм. Українці й далі володіли ініціативою, але небезпечних моментів поблизу воріт гостей поменшало. А на 59-ій хвилині одна з нечисленних контратак казахів призвела до голу — Мужиков вдало виконав удар з лінії штрафного майданчика.

В українців було ще пів години ігрового часу, і вони справді багато атакували. Найреальніший шанс забити мав Зубков, але з «убойної» позиції він влучив у ногу голкіперу гостей. А вже на останніх хвилинах гри суддя не побачив порушення правил у штрафному казахів проти дебютанта нашої збірної Довбика і не призначив очевидний пенальті…

Гра завершилася черговою для нашої команди нічиєю 1:1. А в іншому матчі туру французи, завдяки голу Грізманна на 60-ій хвилині, мінімально перемогли Боснію. Тепер після трьох матчів у французів 7 очків, а в українців – три. Інші команди групи зіграли по 2 поєдинки: фіни мають два очки, а боснійці і казахи по одному.

Нагадаємо, що на чемпіонат світу напряму виходить одна команда групи, а збірні, що розташуються на другій позиції чекає дуже жорсткий плей-офф, де на 3 путівки претендуватиме 12 збірних.

Свій наступний поєдинок українці зіграють вже 1 вересня на виїзді, де їм знову протистоятиме команда Казахстану.

Читайте також:
ЧС-2022: збірна України втратила очки у матчі з Фінляндією (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 1 квітня

Наступна стаття

У Кременці зіткнулися автомобіль “Форд” та мотоцикл. Є травмовані (ФОТО)