Останні новини футболу України і світу

У цій статті наші журналісти зібрали для Вас найостанніші новини футболу.

Читайте в цьому випуску: Серхіо Рамос і не думає йти з футболу, незважаючи на свої 35; Віктор Циганков хоче вийти на поле в матчі проти “Шахтаря”; “Ліверпуль” втратив інтерес до 23-річного центрбека “Фіорентини” Миколі Міленкович.

Серхіо Рамос навіть не думає завершувати кар’єру

Капітан “Реала” Серхіо Рамос повідомив, що не хоче йти з професійного футболу, хоча йому вже 35 років. Він хоче здобути п’яту перемогу в Лізі Чемпіонів, а потім – перемогти в чемпіонаті світу і Олімпіади. Чемпіонат Іспаніі також він хоче виграти. Він піде на спокій, тільки коли прийде час. Для Рамоса набагато важливіше стати частиною історії кращого клубу світу – “Реала”.

Зараз Серхіо впевнений, що піде з футболу тільки через кілька років. Він більше орієнтується на сигнали свого тіла, а воно ще в хорошій формі.

Також Рамос додав, що відмінно піклується про кожного міліметрі свого тіла, а тому буде в хорошій формі ще років 5.

Нагадаємо, що Рамос пропустить близько місяця через травму.

Раніше новини футболу писали, що Мірча Луческу міг би очолити румунський збірну цілих 2 рази.

Новини футболу України: Циганков пообіцяв відновитися до матчу з “Шахтарем”

Журналіст Ігор Циганков повідомив, що півзахисник “Динамо” Віктор Циганков скоро оговтається від раніше отриманої травми. Він навіть встигне взяти участь в матчі проти “Шахтаря”, який пройде в рамках чергового туру УПЛ.

Журналіст додав, що Віктор отримав специфічну травму литкового м’яза. Однак до початку матчу з “Шахтарем” відновний період вже підійде до кінця.

Це дуже важлива новина для “Динамо”, тому що Віктор – один з кращих гравців в цьому сезоні. Завдяки його участі відразу відчувається різниця в грі всієї команди.

Нагадаємо, що матч запланований на 17 квітня. До цього кияни ще встигнуть зіграти проти “Дніпра-1”, так само матч можна дивитися канал Футбол 1 Україна онлайн.

Нікола Міленкович не виправдав надій “Ліверпуля”

“Ліверпуль” остаточно втратив інтерес до 23-річного центрального захисника “Фіорентини” і сербської збірної Миколі Міленкович. “Червоні” довго спостерігали за грою цього футболіста, проте розчарувалися після поєдинку з Португалією. У ньому Міленкович був розгромлений Діогу Жота.

Нагадаємо, що Нікола грає за “Фіорентину” з літа 2017 го року після того, як перейшов з “Партизана” (Белград). Сума трансферу склала в той раз 5,1 мільйона євро.

У поточному сезоні гравець взяв участь в 30-ти матчах у всіх турнірах, забив 3 голи і виконав 1 ассист. Його контракт з італійським клубом розрахований до літа 2022 року. Transfermarkt оцінює футболіста в 28 мільйонів євро.

Коментувати

Попередня стаття

Как выбрать горный велосипед

Наступна стаття

На Кременеччині директор агрофірми, який крав зерно і гроші, отримав 7 років тюрми