День на Євро – 17 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Україна - Македонія

Італія першою на Євро-2020 забезпечила собі вихід в 1/8 фіналу. Пропонуємо Вашій увазі огляд матчів вчорашнього дня та анонси сьогоднішніх поєдинків.  

Результати 16 червня

Група В. Фінляндія – Росія – 0:1.

Гол: Міранчук (45+2).

Група А. Уельс – Туреччина – 2:0.

Голи: Рамзі (42), Робертс (90+5).

Група А. Італія – Швейцарія – 3:0.

Голи: Локателлі (26, 52), Іммобіле (89).

Вчорашній ігровий день на Євро приніс першого учасника плей-офф. Ним стала збірна Італії, яка не зустріла серйозного опору від, видавалося б, непоступливої команди Швейцарії (до речі, учасника вищого дивізіону Ліги Націй). Та в цьому матчі італійці були на голову сильнішими, в підсумку забивши три «сухих» голи. Після двох турів у Італії 6 очків і різниця голів – 6:0.

На 99% вийшли до 1/8 фіналу й гравці Уельсу. Вчора вони перемогли команду Туреччини, причому практично убезпечили свої ворота (турки мали мінімум гострих моментів), і забили два голи. Дивовижний матч провів лідер валійців Гаррет Бейл – він заробив, але не реалізував пенальті, й при цьому віддав дві гольових передачі і ще кілька разів виводив партнерів на «убойні» позиції для взяття воріт. Тепер туркам з нулем очків і різницею голів 0:5 вийти до плей-офф може допомогти лише диво. В Уельса 4 очки і різниця м’ячів – 3:1.

У ще одному матчі дня команда РФ, хоч і мінімально перемогла фінів, не може почуватися спокійно. Тут все, очевидно, вирішиться в останньому турі в Копенгагені, де підопічних Черчесова прийме команда Данії.

Анонси 17 червня

Група С. Україна – П. Македонія.

16.00. Трансляція ТРК «Україна».

Сьогоднішній матч ще до старту Євро експерти називали одним із найвизначальніших для нашої збірної. Справді, зважаючи на те, як розвиваються події в інших групах, перемога (а ще й бажано з впевненим рахунком) може забезпечити нашій команді вихід з групи. А ось навіть нічия може серйозно ускладнити шанси України — тоді австрійців в останньому турі необхідно лише перемагати. Поразка ж, як і 5 років тому, може зробити нашу збірну першою командою на чемпіонаті, яка втратила будь-які шанси на плей-офф.

Україна зустрічалася з македонцями під час відбіркового етапу до Євро 2016 р. Пригадується, що тоді у Львові був надзвичайно важкий домашній матч, і все вирішив гол Сидорчука на останній хвилині першого тайму (Ярмоленко на початку другої половини не реалізував пенальті).

Тоді македонці продемонстрували характер і мали шанси вивезти очко із України. За рік відбувся матч-відповідь у Македонії, де підопічні, на той час, Михайла Фоменка вже перемогли 2:0. Селезньов реалізував пенальті на 59 хвилині, була дуже важка кінцівка, але на 87-ій хвилині Кравець забив другий гол.

З тих пір минуло майже 6 років. Під тиском Греції ця країна змінила назву на Північна Македонія і нині переживає справжній футбольний бум, вперше вийшовши до фінальної частини Євро. Вона може створити нам купу проблем, але все ж ми віримо в наших хлопців і бажаємо їм лише перемоги. Вірять в них і букмекери.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу України з коефіцієнтом – 1,73, нічию – 3,7, македонців – 5,6.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу України з коефіцієнтом – 1,72, нічию – 3,8, македонців – 5,5.

Група В. Данія – Бельгія.

19.00. Трансляція «Футбол 1».

При будь-яких розкладах в цій грі визначальний матч для Данії в наступному турі – їм необхідно перемагати Росію. Хоча й з бельгійцями варто поборотися за очки, однак це, зважаючи на рівень «червоних», малоімовірно.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Бельгії з коефіцієнтом – 2,03, нічию – 3,25, Данії – 4,35.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Бельгії з коефіцієнтом – 2,04, нічию – 3,35, Данії – 4,2.

Група А. Нідерланди – Австрія.

22.00. Трансляція «Футбол 1».

Українцям у матчах, що залишилися у групі С, слід вболівати за голландців. Отож, сподіваємося, що вони візьмуть максимум очків у грі з австрійцями.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Нідерландів з коефіцієнтом – 1,62, нічию – 4,25, Австрії – 5,6.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Нідерландів з коефіцієнтом – 1,6, нічию – 4,2, Австрії – 6,1.

Читайте також:
День на Євро – 16 червня: результати, розклад матчів та трансляцій

Підписуйтеся на нашу сторінку в Інстаграмі – https://www.instagram.com/ternopolis2/

Коментувати

Попередня стаття

Надал закликав надати звання героя України Євгену Коновальцю

Наступна стаття

На Львівщині у результаті ДТП загинув 47-річний житель Гусятина