День на Євро – 19 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

гол Перішича на Євро-2020

Гол Перішича у ворота Чехії

Дві нічиїх та одна перемога – такі результати вчорашнього дня. Пропонуємо Вашій увазі огляд матчів 18 червня та анонси сьогоднішніх поєдинків.

Результати 18 червня

Група Е. Швеція – Словаччина – 1:0.

Гол: Форсберг (77 з пен.).

Група D. Хорватія – Чехія – 1:1.

Голи: 0:1 – Шик (37 з пен.), 1:1 – Перішич (47).

Група D. Англія – Шотландія – 0:0.

Учора на Євро був зафіксований рекорд з позначкою анти – перший тайм матчу Швеція – Словаччина минув з небаченою пасивністю обидвох команд Так званий, «коефіцієнт гостроти» від обидвох суперників склав небачений раніше  мінімум – менше 0,1. У другому таймі, щоправда, шведи зіграли більш креативно в атаці і заслужено вирвали мінімальну перемогу. Тепер вони мають 4 очки, у словаків – три.

Обидва фаворити – Іспанія і Польща, – які свій матч грають сьогодні, поки в аутсайдерах, відповідно, з одним і нулем очків. Поразка збірної Польщі позбавить їх будь-яких шансів на вихід із групи.

Дуже заплутана ситуація склалася після вчорашнього ігрового дня в групі D. Тут англійці і чехи мають по чотири очки, а хорвати і шотландці по одному. Отож, в усіх чотирьох команд поки є шанс пройти до 1/8 фіналу. Нічия в грі Англії і Чехії виведе обидві збірні в плей-офф (чехів, причому, з першого місця).

Євро-2020, турнірна таблиця, група D

В іншій грі Хорватія – Шотландія обидвом збірним для виходу потрібна перемога, яка забезпечить їм третє місце з необхідним запасом очків (а, за сприятливих обставин, навіть виведе на другу позицію в групі). Поки неприємно вражають хорвати – віце-чемпіони світу наразі провели два невиразних матчі, отож, хіба в останньому турі з шотландцями зуміють продемонструвати весь свій потенціал.

Анонси 19 червня

Група F. Угорщина – Франція.

16.00. Трансляція «Футбол 1».

В Угорщини друге коло пекла – до Будапешта приїдуть підопічні Дешама. У минулій грі з португальцями майже вдалося відстояти нічию, а обернулося все поразкою 0:3. З французами може бути ще гірше, адже вони – одні з головних фаворитів Євро.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Франції з коефіцієнтом – 1,28, нічию – 5,7, угорців – 13,5.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Франції з коефіцієнтом – 1,28, нічию – 5,8, угорців – 14,0.

Група F. Португалія – Німеччина.

19.00. Трансляція «Футбол 1».

Німцям поразка (а за великим рахунком і нічия) в цьому матчі залишить шанси лише на боротьбу за третю позицію в групі. Португалії ж навіть одне очко відкриє пряму дорогу до плей-офф.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Німеччини з коефіцієнтом – 2,37, нічию – 3,3, Португалії – 3,3.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Німеччини з коефіцієнтом – 2,35, нічию – 3,25, Португалії – 3,4.

Група Е. Іспанія – Польща.

22.00. Трансляція ТРК «Україна».

Не позаздриш ситуації, в якій опинилися поляки. З одного боку, підпирає відсутність права на помилку – поразка в звітній грі рівнозначна підсумковому 4 місцю в групі. З іншого ж – роздратовані втратою очків у дебютній грі іспанці, які навряд чи дадуть можливість нашим сусідам «розжитися» на бодай нічию.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Іспанії з коефіцієнтом – 1,37, нічию – 5,1, Польщі – 9,8.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу іспанців з коефіцієнтом – 1,36, нічию – 5,3, поляків – 9,5.

Читайте також:
День на Євро – 18 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Підписуйтеся на наш канал на YouTube

Коментувати

Попередня стаття

Дороги в кредит: Укравтодор для “Великого будівництва” позичив 700 мільйонів доларів

Наступна стаття

На Теребовлянщині загинуло молоде подружжя. Поліція з’ясовує причини