День на Євро – 20 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Євро-2020, Португалія - Німеччина, гол Гозенса

гол Гозенса у ворота Португалії

Угорці та поляки зуміли відібрати очки у фаворитів, а німці здобули видовищну перемогу у матчі з Португалією. Пропонуємо Вашій увазі огляд вчорашніх матчів та анонси сьогоднішніх поєдинків.

Результати 19 червня

Група F. Угорщина – Франція – 1:1.

Голи: 1:0 – Фіола (45+2), 1:1 – Грізман (66).

Група F. Португалія – Німеччина – 2:4.

Голи: 1:0 – Роналду (15), 1:1 – Діас (35 у с.в.), 1:2 – Герейро (39 у с.в.), 1:3 – Гаверц (51), 1:4 – Госенс (60), 2:4 – Жота (67).

Група Е. Іспанія – Польща – 1:1.

Голи: 1:0 – Мората (25), 1:1 – Левандовськи (54).

19 червня на Євро відразу кілька команд мали всі шанси втратити будь-яку надію на вихід до плей-офф, однак два несподіваних результати залишили надію всім.

Ну, а найбільш якісний футбол було показано в грі Португалія – Німеччина. Німці з перших хвилин демонстрували гостру наступальну гру. Однак втратили кілька шансів, після чого… рахунок відкрили португальці.

Роналду переправив м’яч у ворота і догнав у суперечці бомбардирів чеха Патрика Шика (тепер в обох по три голи). А загалом це 12-ий гол португальця на Євро (для такого результату йому знадобилися 5 чемпіонатів), що також рекорд, який, до того ж, зростає.

Євро-2020, турнірна таблиця, група Е

Видавалося, що для німців гол Португалії стане нокдауном, але ті продовжували грати потужно і яскраво, а невдовзі… португальці почали забивати голи в свої ворота. Два автоголи (також унікальний випадок) дозволили Німеччині вийти вперед ще до перерви, а протягом першої п’ятнадцятихвилинки після відпочинку німецькі гравці довели рахунок до непристойного, після чого різко скинули оберти.

Португальцям до фінального свистка вдалося лише скоротити розрив у рахунку. У підсумку – шість голів і яскрава, атакувальна гра від обох команд. Це поки найкращий матч чемпіонату.

А в іншій грі сталася сенсація. Французи однозначно недооцінили суперника і поплатилися втратою очків. Гострих моментів у грі було обмаль, а на доданих хвилинах до першого тайму угорці провели разючу контратаку і несподівано відкрили рахунок. І навіть такий рахунок не змусив французьку машину перебудуватися – в другому таймі вони й надалі атакували повільно й академічно, а рахунок зрівняли після помилки суперника.

Після нічиєї ситуація в групі склалася дуже неодзнозначна: у французів – 4 очки, у німців і португальців – по 3, і одне – в угорців. Причому Угорщина має шанс, у випадку перемоги, відправити яскраву Німеччину додому. У іншій підсумковій грі групи Францію і Португалію задовільнить нічия.

Євро-2020, турнірна таблиця, група F

Ну, а останній матч ігрового дня і всього другого туру був моментом істини для Польщі. Для того, щоб зберегти шанси на вихід з групи полякам потрібно було не програти грізним іспанцям, і вони це зробили.

Щоправда всі їх зусилля могли звестися нанівець, реалізуй в другому таймі пенальті Морено, але нападник влучив у штангу. До речі, це вже п’ятий нереалізований пенальті на чемпіонаті, причому забили команди лише два.

Тепер Польщі для виходу з групи необхідно обіграти шведів в останній груповій грі. А нічийний синдром іспанців може залишити їх на 4 місці в групі, якщо в завершальній грі не вдасться обіграти й словаків.

Анонси 20 червня

Група А. Італія – Уельс.

19.00. Трансляція «Футбол 1».

А сьогодні стартують матчі останнього туру групового турніру. Вони розпочинатимуться одночасно, а сьогодні підіб’ємо підсумок лише групи А – обидва матчі почнуться о 19.00. У грі Італії й Уельсу обидві команди можуть не «паритися» щодо виходу з групи і вже обирати собі суперника в плей-офф. Причому нічия дозволить італійцям посісти перше місце, а Уельсу – однозначно, друге.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Італії з коефіцієнтом – 1,56, нічию – 3,8, валлійців – 8,1.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Італії з коефіцієнтом – 1,55, нічию – 3,85, валлійців – 8,2.

Група A. Швейцарія – Туреччина.

19.00. Трансляція «Футбол 2».

А в іншій грі групи очікується «заруба» за третє місце. Туркам, однак, може не вистачити навіть перемоги. Зараз у них 0 очків і різниця забитих і пропущених – 0:5. Якщо вони обіграють швейцарців, то посядуть третє місце, але цілком імовірно опиняться в числі двох невдах, які матимуть найгірші показники серед третіх місць і не дістануться плей-офф.

Інша справа — Швейцарія, яка вже встигла «розжитися» одним очком. У випадку перемоги вона навіть може піднятися і на 2 місце, обійшовши Уельс, але лише у випадку поразки валлійців. Та й тут також потрібно буде вирішувати проблему дуже негативної різниці голів.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Швейцарії з коефіцієнтом – 1,73, нічию – 3,95, Туреччини – 5,1.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Швейцарії з коефіцієнтом – 1,7, нічию – 4,0, Туреччини – 5,3.

Читайте також:
День на Євро – 19 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Підписуйтеся на наш канал на YouTube

Коментувати

Попередня стаття

На Теребовлянщині загинуло молоде подружжя. Поліція з’ясовує причини

Наступна стаття

Оголошено тендер на ремонт дороги Городище-Зарваниця-Бучач