День на Євро – 22 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Андрій Ярмоленко, збірна України, Євро-2020

Збірна України програла вчора команді Австрії, але все ще зберігає шанси на вихід до плей-офф.

Результати 21 червня

Група С. Україна – Австрія – 0:1.

Гол: Баумгартнер (21).

Група С. П. Македонія – Голландія – 0:3.

Голи: Депай (24), Вейналдум (51, 58).

Група В. Фінляндія – Бельгія – 0:2.

Голи: Градецкі (74, у с.в.), Лукаку (81).

Група В. РФ – Данія – 1:4.

Голи: 0:1 – Дамсгаард (38), 0:2 – Поульсен (59), 1:2 – Дзюба (70, з пен.), 1:3 – Крістенсен (79), 1:4 – Мейле (82).

Вчорашній матч, звісно, не занесеш до активу нашої команди. Австрійці зі старту поєдинку міцно прихопили наших у лещата пресингу, що виявилося нездоланним бар’єром для збірної України. Звідси незвично низький, як для останнього часу, відсоток точних передач (79%).

А там, де передачу вдавалося прийняти, то гравці змушені були нерідко кидатися в підкати або діставати м’яч у шпагаті, адже пас був, м’яко кажучи, не ідеальним. Таким чином, потенційно небезпечний момент нівелювався. Перевага суперника вилилася у катастрофічні статистичні дані: 18:5 – випередили австрійці за небезпечними моментами, 8:2 – за ударами по воротах, 4:1 – за ударами в ствір воріт.

Якщо хтось із уболівальників до гри намагався «закидати шапками» австрійців, то швидко зрозумів свою помилку. Більшість гравців цієї команди – на провідних ролях у німецькій Бундеслізі, інтенсивність якої – одна з найвищих в Європі. Чемпіонат України з 30-40 хвилинами сумарних пауз за гру навряд чи зможе порівнятися в цьому компоненті з німецьким, як, зрештою, і в усіх інших.

Не має українська збірна й гравців рівня багаторічних лідерів захисної ланки Баварії Алаби (цього міжсезоння перейшов до Реалу) або півзахисту дортмундської Боруссії Забіцера. Тому результат, на жаль, закономірний. Наші, звісно, могли зіграти краще, але загалом поступаються австрійській команді.

Становище в групі С:

  1. Нідерланди – 9 очків (8:2)
  2. Австрія – 6 очків (4:3)
  3. Україна – 3 очки (4:5)
  4. П. Македонія – 0 очків (2:8)

Та шанс продовжити свої виступи на Євро все ще залишається. Україна посіла третє місце в групі і має різницю голів (-1), що досить непогано в розрізі інших груп чемпіонату. Принаймні в групі С, як з’ясувалося, володарі третього місця фіни завершили чемпіонат з гіршими показниками і тепер в своєрідному «рейтингу третіх місць» перебувають нижче нашої команди.

Бальзамом на душу українських вболівальників став також матч цієї групи Данія – Росія. Команда РФ на цьому чемпіонаті продемонструвала один з найнижчих рівнів гри і заслужено була розгромлена датчанами, а завершує першість на 4 місці в групі з жахливою різницею голів. To Moscow!

  Становище в групі В:

  1. Бельгія – 9 очків (7:1)
  2. Данія – 3 очки (5:4)
  3. Фінляндія – 3 очки (1:3)
  4. Росія – 3 очки (2:7)

Нагадаємо, що для того, щоб пройти до 1/8 фіналу Євро-2020 нашій збірній необхідно обійти ще одного володаря третього місця з трьох груп, що залишилися.

Євро-2020, Данія - Росія
Збірна Росії вчора була розгромлена датчанами – 4:1

Анонси 22 червня

Група D. Хорватія – Шотландія.

22.00. Трансляція «Футбол 1».

Необхідний для нашої збірної підсумок може статися вже сьогодні, якщо шотландці і хорвати зіграють внічию. Обом командам потрібна перемога, а за таких обставин нічиї трапляються частенько. Та чи такий це випадок – побачимо вже ввечері.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Хорватії з коефіцієнтом – 2,23, нічию – 3,75, шотландців – 3,2.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Ховатії з коефіцієнтом – 2,25, нічию – 3,85, шотландців – 3,1.

Група D. Чехія – Англія.

22.00. Трансляція ТРК «Україна».

У цій грі буде визначатися володар першого місця в групі, причому нічия задовільнить чехів. У випадку ж перемоги англійців, чехи, за певних обставин, можуть пропустити на другу сходинку хорватів, але все одно гратимуть в 1/8 фіналу.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Англії з коефіцієнтом – 1,57, нічию – 3,7, Чехії – 8,3.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Англії з коефіцієнтом – 1,57, нічию – 3,7, чехів – 8,5.

Читайте також:
Збірна України поступилася Австрії з рахунком 0:1. Що далі?

Підписуйтеся на наш канал на YouTube

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Козові: що пропонують у червні та скільки готові платити

Наступна стаття

Оголошено тендер на ремонт дороги Бучач-Чортків-Скала-Подільська