День на Євро – 27 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Італія - Австрія, Євро-2020, гол Пессіни

Учора визначилися два перших чвертьфіналісти чемпіонату Європи. Не можна сказати, що перші матчі завершилися сенсаціями, але їх перебіг був доволі несподіваним.

Однак сьогодні на вболівальників чекає справжній десерт – поєдинок Бельгія – Португалія.

Результати 26 червня

1/8 фіналу. Данія – Уельс – 4:0.

Голи: Долберг (27, 48), Мейле (88), Брейтвейт (90+4).

Старт гри минув з перевагою валлійців, які за небезпечними нагодами у перші 20 хвилин вели в рахунку – 7:3. Невдовзі, однак, Данія перехопила ініціативу, а ціла низка кутових майже поспіль таки призвела до першого голу. А після нього Уельс «підсів» і в гру так і не повернувся. На останніх хвилинах Данія добила деморалізованого суперника, здобувши розгромну перемогу.

1/8 фіналу. Італія – Австрія – 2:1.

Голи: 1:0 – К’єза (95), 2:0 – Пессіна (105), 2:1 – Каладжич (114).

Австрія, як справжня міні-Бундесмашина, додавала за ходом турніру, і в поєдинку з італійцями мало чим поступалася супернику в організації і веденні гри. Більше того, в другому таймі основного часу саме австрійці мали перевагу. Однак усе вирішила різниця в індивідуальній майстерності. Австрійці, щоправда, билися до фінального свистка і навіть відіграли один гол.

Анонси 27 червня

1/8 фіналу. Нідерланди – Чехія.

19.00. Трансляція «Футбол 1».

Голландці завершили груповий турнір з трьома перемогами, причому найбільші проблеми у них виникли в грі проти збірної України, коли вони здобули звитягу на останніх хвилинах. Незважаючи на 9 набраних очків, команда поки не демонструє солідної і монолітної гри, а отже, чехи мають змогу створити сенсацію. Чехія вийшла до плей-офф з третього місця в групі: перемогла Шотландію (2:0), зіграла внічию з хорватами (1:1) і поступилася Англії (0:1). Відзначимо також дуель бомбардирів у цій грі: чех Патрик Шик і голландець Вейналдум мають по три голи. Лідер «помаранчевих» Маркус Депай поки відзначився двома результативними ударами.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Нідерландів з коефіцієнтом – 1,65, нічию – 3,95, чехів – 5,9.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Нідерландів з коефіцієнтом – 1,64, нічию – 4,0, чехів – 6,0.

1/8 фіналу. Португалія – Бельгія.

22.00. Трансляція ТРК «Україна».

Португальці з «групи смерті» потрапили прямо під Бельгію. Що й  казати, не позаздриш. Вони, звісно, не фаворити в цій грі, але й віддавати перемогу супернику не варто поспішати. Не будемо забувати й про фактор Роналду, який вже забив на цьому Євро 5 голів і встановлює рекорд за рекордом. А для «золотого покоління» бельгійського футболу цей турнір, можливо, останній шанс виграти щось справді велике. Вже років сім вони постійні фаворити великих форумів, громлять суперників у відборах і на групових етапах, лідирують у рейтингах, але залишаються без трофеїв. Вони також мають беззаперечного бомбардира: Лукаку забив три голи, але, звісно, прагне більшого.

Португальці вийшли до плей-офф з третього місця в групі з чотирма очками: перемога над угорцями (3:0), поразка від німців (2:4) і нічия з французами (2:2). Бельгійці перемогли всіх суперників і в групі посіли перше місце: Росію (3:0), Данію (2:1), Фінляндію (3:0).

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Бельгії з коефіцієнтом – 2,37, нічию – 3,15, Португалії – 3,45.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Бельгії з коефіцієнтом – 2,35, нічию – 3,2, Португалії – 3,45.

Читайте також:
День на Євро – 26 червня: статистика, анонси і прогнози букмекерів

Підписуйтеся на наш канал на YouTube

Коментувати

Попередня стаття

День на Євро – 26 червня: статистика, анонси і прогнози букмекерів

Наступна стаття

Сергій Надал: Нардепи під тиском громад зробили крок до розблокування теплокомуненерго. Чекаємо подальших дій