“Нива” на старті: фінансові справи, завдання на сезон і трансляції на каналі “Футбол”

стадіон у Тернополі

Тернопільська “Нива” свій перший поєдинок у новому сезоні чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги проведе у неділю, 25 липня.

Тернополяни вдома прийматимуть житомирське “Полісся”. Початок зустрічі о 18.45.

Вартість вхідних квитків становитиме від 50 до 70 грн, в залежності від сектору стадіону. Продаватимуть квитки у день матчу.

Стартовий поєдинок “Ниви” можна подивитися також і вдома – телеканал Футбол 2 здійснюватиме пряму трансляцію з Тернополя.

Фінансові справи

Наприкінці минулого сезону керівництво футбольного клубу “Нива” (Тернопіль) заявило про брак коштів для фінансування команди та звернулося за допомогою до представників місцевого бізнесу та влади.

Тоді гостро стояло питання навіть щодо подальшої участі клубу у першій лізі.

Як розповів директор ФК “Нива” Андрій Тихий, наразі на цей заклик ніхто не відгукнувся, команда фінансується власними силами, але цих сил має вистачити для того, щоб розпочати сезон і провести його на пристойному рівні.

Завдання на сезон

Нещодавно “Нива” підкріпилася чотирма талановитими та перспективними футболістами, які мають допомогти команді у новому сезоні. Також тренер клубу розраховує на тих гравців, що були раніше, і обіцяє залучати в команду багато молоді.

Минулий сезон “Нива” завершила на 13-му місці. Завдання на сезон 2021/22 – виступити краще, ніж у попередньому.

“Наразі ж можу сказати, що команда у новому сезоні має зіграти краще, ніж у попередньому. Щоб впродовж чемпіонату взагалі не звучало питання про ймовірність вильоту команди із першої ліги. У суботу, 24 липня, відбудеться зустріч керівництва клубу з гравцями і тренерами, на якій буде чіткіше озвучене завдання на сезон”. – розповів “Тернополісу” Андрій Тихий.

Трансляція поєдинків

Професійна футбольна ліга уклала трирічний контракт з телеканалами Футбол 1/2/3 про проведення трансляцій матчів першої ліги.

Угода передбачає, що кожного туру по 2 поєдинки транслюватимуться на телеканалах Футбол 1/2/3, а решту матчів можна буде побачити у прямій трансляції на Ю-туб каналі “Перша ліга”.

Поки що не всі стадіони, які прийматимуть матчі першої ліги, підготовлені до проведення прямих телетрансляцій, тому “Нива”, граючи у Тернополі на центральному міському стадіоні, поки що матиме перевагу і, ймовірно, її трохи частіше можна буде побачити на телебаченні, ніж інші клуби першої ліги.

Так, уже матч 1-го туру “Нива” – “Полісся” покажуть на телеканалі Футбол 2. Початок трансляції –  25 липня о 18.45.

Василь СОЛТИС

Читайте також:
Дива від Павелка, або Чому “викручують руки” львівським футбольним клубам

Коментувати

Попередня стаття

Онлайн-казино Вулкан Вегас официальный сайт

Наступна стаття

Регистрация и авторизация на официальном сайте Вулкан 777