Збірна України знову не змогла перемогти Казахстан у відборі на ЧС-2022

Ярмоленко Казахстан Україна

Новини футболу: збірна України знову зіграла внічию із Казахстаном у відборі на чемпіонат світу 2022 року. Рахунок зустрічі 2:2.

Наша команда сьогодні, 1 вересня, грала зі збірною Казахстану на виїзді. Українці забили перший гол вже на другій хвилині першого тайму – на 92-ій секунді Роман Яремчук забив красень-гол із-за меж штрафного майданчика.

Після швидко пропущеного м’яча господарі поля, а особливо їхній воротар, дещо знітилися.

Наша збірна могла забити ще кілька разів, однак  двічі казахів рятувала стійка, а під час третього удару – перекладина.

А вже у другому таймі трапилося те, що ми уже не один раз бачили. На 74-ій хвилині Казахстан зрівняв рахунок – відзначився Руслан Валліулін.

Українці кинулися відіграватися, створили кілька небезпечних моментів, не реалізували два виходи віч-на-віч з воротарем, і вийти вперед зуміли уже в доданий арбітром час – на 90+3 хвилині у складі нашої команди відзначився Данило Сікан.

Здавалося б перемога. Але ж ні. Атака казахів і на 90+6 хвилині Руслан Валіулін оформив дубль і знову зрівняв рахунок.

2:2 – такий підсумок зустрічі.

– Навіть не знаю що сказати. Забиваємо на 93-й хвилині, я вже радію. Але одна подача – і пропускаємо гол. Люди грають в Лізі чемпіонів, а допускають такі помилки, які і в юнацькому футболі робити не можна. – так прокоментував матч головний тренер нашої збірної Олександр Петраков.  – Я не можу вийти і забити за них. Виходять один на один і не реалізують такі моменти. Перші хвилин 25 грали непогано, потім втомилися. Потім знову почали грати. Розумієте, це футбол. Тому на нього і ходять люди. Бачите, ось як буває. Ми будемо грати до останнього. Треба грати! Хлопці засмучені, навіть встати не можуть. Поле штучне, ноги підсіли у всіх. Летіти 5,5 годин, потім Франція. Але ми будемо грати до останнього.

Нагадаємо, у весняному циклі збірна України також не змогла обіграти Казахстан – домашній матч завершився в нічию 1:1.

Отож, після 4 зіграних матчів відбіркового циклу в активі збірної України лише 4 очки – усі поєдинки наша команда зіграла в нічию.

За таких умов шанси на перше місце у групі, яке дає прямий вихід на ЧС-2020, дуже примарні.

А за друге місце ще треба поборотися з командами Фінляндії та Боснії. Тоді на чемпіонат світу можна буде пробитися через стикові матчі.

Василь СОЛТИС

Читайте також:
Національну збірну України з футболу очолив Олександр Петраков

Коментувати

Попередня стаття

Зборівчан запрошують на роботу: є 80 вакансій із зарплатою 10000 гривень

Наступна стаття

Изготовление гидроцилиндров на заказ: где и как купить