Збірна України зіграла в нічию проти Франції у відборі на ЧС-2022

Яремчук, матч Україна - Франція

Збірна України з футболу зіграла в нічию із Францією у матчі відбіркового циклу на чемпіонат світу 2022 року. Рахунок зустрічі 1:1.

Наша команда у суботу, 4 вересня, у Києві на НСК “Олімпійський” приймала чинних чемпіонів світу – французів.

Збірна України на фоні іменитого суперника виглядала дуже пристойно, намагаючись створювати гостроту біля воріт суперника і при цьому максимального чітко граючи в обороні.

І як наслідок, українці першими повели в рахунку. На 44-ій хвилині зустрічі Шапаренко влучним ударом у “дев’ятку” забив, як то кажуть”, гол у роздягальню.

1:0 – з таким рахунком команди пішли на перерву.

На старті другої половини зустрічі гості активізувалися і доволі швидко зуміли відігратися. На 50-ій хвилині зустрічі у складі французів відзначився Марсьяль.

Надалі до кінця матчу обидві команди створили ще  по кілька небезпечних моментів, але вразити ворота суперника їм цього вечора більше не вдалося. У підсумку нічия з рахунком 1:1.

Усі 5 матчів у відбірному циклі ЧС-2022 наша команда зіграла в нічию і наразі має в своєму активі 5 очок. А далі уже потрібно перемагати.

Загалом у групі D турнірне становище таке: Франція – 9 очок, Фінляндія – 5 очок, Україна – 5 очок, Боснія – 2 очки, Казахстан – 2 очки.

Але фінни та боснійці зіграли поки що тільки по три матчі.

Свій наступний поєдинок збірна України 9 жовтня в гостях проти команди Фінляндії. І потім у жовтні та листопаді українці зіграють іще два матчі з боснійцями.

Василь СОЛТИС

Читайте також:
Збірна України знову не змогла перемогти Казахстан у відборі на ЧС-2022

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі біля під’їзду знайшли тіло вбитого чоловіка

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 5 вересня