У тернопільській “Ниві” призначили нового головного тренера

Купцов Андрій

Андрій Купцов

Новим наставником жовто-зелених став досвідчений спеціаліст Андрій Купцов, який донедавна працював у криворізькому “Кривбасі”.

Про це сьогодні, 8 жовтня, інформує Тернополіс з посиланням на прес-службу “Ниви”.

Андрій Купцов ігрову кар’єру розпочинав у рідному Кривому Розі. У якості гравця виступав також за донецький “Шахтар”, львівські “Карпати”, запорізьке “Торпедо” та донецький “Металург”.

Тренерську кар’єру теж розпочинав у “Кривбасі”. Після чого тривалий час працював у ФК “Олександрія” та львівських “Карпатах”.

Нагадаємо, попередній головний тренер “Ниви” Ігор Климовський подав у відставку після домашньої поразки від івано-франківського “Прикарпаття”.

Пізніше у коментарях спортивній пресі Климовський пояснив, що керівництво “Ниви” ставить завдання виходу у “вищу лігу”. Однак, на думку Климовського, наразі це нереальне завдання, тому він і подав у відставку.

Після поразки від “Прикарпаття” тернопільська “Нива” також програла і два наступні матчі – від харківського “Металіста” та київської “Оболоні”. Після 12-ти турів “Нива” набрала 15 очок і наразі посідає 8 місце у турнірній таблиці. Від 4-го місця, яке дає право боротися за вихід в УПЛ у стикових матчах, тернопільську команда відділяє 6 очок.

Чи вдасться наверстати втрачене? А це побачимо уже незабаром.

Свій наступний матч “Нива” проведе у неділю, 10 жовтня, в гостях проти луцької “Волині”.

Читайте також:
Третя поразка поспіль: “Нива” вдома поступилася “Оболоні”

Коментувати

Попередня стаття

2,42 проміле: за повторну п’яну їзду водій у Тернополі отримав 34000 гривень штрафу

Наступна стаття

У школах та лікарнях Тернополя 10 жовтня увімкнуть опалення