Збірна України не змогла обіграти Боснію у відборі на ЧС-2022

Україна - Боснія, гол Андрія Ярмоленка

Національна збірна України з футболу у вівторок, 12 жовтня, у Львові у матчі відбору на Чемпіонат Світу – 2022 приймала команду Боснії та Герцеговини.

Підопічні Олександра Петракова потужно розпочали поєдинок і вже у першій половині першого тайму створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперника.

Але реалізувати змогли лише один – на 15-ій хвилині у складі жовто-синіх відзначився Андрій Ярмоленко.

У другому таймі команди грали по результату. Українці віддали ініціативу супернику, уважно граючи в обороні і в надії спіймати свій шанс на контратаках.

За таких умов боснійці створили кілька небезпечних моментів аби зрівняти рахунок і одним із них вони таки скористалися – на 77-ій хвилині гол у ворота П’ятова забив Ахмедходжич.

Слід зауважити, що у другому таймі наша команда трохи фізично підсіла. Олександр Петраков поступово замінив ключових футболістів, які у першій половині зустрічі створювали небезпеку біля воріт суперника – Циганкова, Шапаренка, Яремчука та Ярмоленка.

І хоча після пропущеного м’яча ще було трохи часу аби відігратися, але свіжі гравці гостроти не додали.

Отож, у підсумку нічия з рахунком 1:1. І це вже, до речі, шоста нічия нашої збірної у цьому відбірному циклі.

В іншому матчі групи D збірна Фінляндії в гостях обіграла Казахстан з рахунком 2:0.

У групі D впевнено лідирує Франція – 12 очок, Україна іде на другому місці – 9 очок, далі Фінляндія – 8 очок, у Боснії – 7 і у Казахстану – 3.

Але Боснія та Фінляндія мають іще гру в запасі, яку зіграють між собою.

А у заключному турі, який відбудеться 16 листопада, фінни вдома прийматимуть французів, а збірна України зіграє в гостях проти Боснії.

Для того, щоб посісти друге місце у групі, яке дає право далі боротися за путівку на ЧС-2022 через стикові матчі, українцям потрібно в останньому поєдинку тільки перемагати.

Читайте також:
Збірна України в гостях перемогла Фінляндію у відборі на ЧС-2022

Коментувати

Попередня стаття

Підтримайте Зарваницю у конкурсі “Найгарніше село України”

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 13 жовтня