“Шахтар” – “Реал”. Текстова трансляція матчу Ліги Чемпіонів

Шахтар - Реал

Текстова онлайн-трансляція матчу третього туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА між донецьким “Шахтарем” та мадридським “Реалом”.

                   Шахтар Реал”          

                   0:5

 

 

Голи: Кривцов (а. г.) 37 хв.
Вінісіус 51 хв., 56 хв., Родріго 65 хв., Бензема, 91 хв.

19 жовтня 2021 року. Київ. НСК “Олімпійський”. Початок о 22.00. Температура +5С.

Стартові склади:

Шахтар: 81. Трубін, 2. Додо, 5. Марлон 4. Кривцов, 31. Ісмаілі (до 74 хв.), 27. Майкон Б., 38. Педріньо, 21. Патрік Алан (до 79 хв.), 14. Тете (до 46 хв.), 19. Соломон (до 46 хв.), 99. Фернандо (до 74 хв.).
Заміни: Маркос (з 46 хв.), Марлос (з 46 хв.), Мудрик (з 74 хв.), Корнієнко (з 74 хв.), Степаненко (з 79 хв.)
Запасні: 30. П’ятов, 26. Конопля, 49. Вітао, 77. Бондар В., 6. Степаненко, 8. Маркос А., 20. Мудрик, 25. Судаков, 44. Корнієнко В., 11. Марлос, 9. Дентіньо, 45. Сікан

Головний тренер – Роберто де Дзербі (Італія)

Попередження: Маркос 47 хв.

Реал: 1. Куртуа, 3. Мілітао (до 87 хв.), 4. Алаба, 23. Менді Ф., 8. Кроос (до 78 хв.), 10. Модрич (до 78 хв.), 14. Каземиро, 17. Васкес Лу., 9. Бензема, 25. Родріго (до 78 хв.), 20. Вінісіус Ж.
Заміни: Камавінга (з 78 хв.), Асенсіо (з 78 хв.), Вальверде (з 78 хв.), Вальєхо (з 87 хв.)
Запасні: 13. Лунін, 26. Лопес Л.Ф., 5. Вальєхо, 6. Начо, 12. Марсело, 35. Гутьєррес М., 11. Асенсіо, 25. Камавінга, 27. Бланко Ан., 15. Вальверде Ф., 24. Маріано Діас

Головний тренер – Карло Анчелотті (Італія).

Арбітр – Срджан Йованович (Сербія).

Лунає фінальний свисток. Матч закінчився. 0:5 – розгромна поразка “Шахтаря”, після якої гірники опускаються на останнє місце у групі. І напевно таки фінішують останніми.

У другому матчі групи D Інтер переміг Шериф з рахунком 3:1. Після трьох турів у Шерифа та Реала – по 6 очок, у Інтера – 4, у Шахтаря – 1.

2-ий тайм закінчився. 

91 хв. – ГОЛ. Після закиду у штрафний майданчик Бензема приймає м’яч на груди і розстрілює ворота “Шахтаря” – 0:5. 

90 хв. – Арбітр додає 3 хвилини до основного часу.

89 хв. – Атакують гості і заробляють кутовий.

87 хв. – Заміна у складі Реалу – Вальєхо виходить замість Мілітао.

84 хв. – Реал спокійно контролює гру.

79 хв. – Іще одна заміна у складі Шахтаря – замість Алана Патріка на поле виходить Тарас Степаненко.

78 хв. – А тепер Карло Анчелотті проводить потрійну заміну. Кроос, Модрич і Родріго ідуть відпочивати. На поле виходять Камавінга, Асенсіо і Вальверде.

74 хв. – Де Дзербі проводить іще дві заміни. Мудрик і Корнієнко міняють Фернандо та Ісмаілі.

74 хв. – У мадридців усе під контролем. Довго розігрують м’яч, віддають у штрафний майданчик пас на Бензема. Удар не виходить, гірники блокують.

70 хв. – А тепер відповідь мадридців. Атака. Пробиває Карім Бензема. Трубін рятує свою команду.

68 хв. – Шахтар в атаці. Нарешті небезпечно, нарешті удар Фернандо і ще один удар від Марлоса, але в обох випадках Куртуа рятує свою команду.

65 хв. – ГОЛ. Реал. Родріго. Вінісіус міг оформити хет-рик у сьогоднішньому матчі, але не поскупився і віддав м’яч на партнера. Родріго не схибив – 0:4. Це печально. 

59 хв. – Алан Патрік приймає м’яч на груди і наносить удар по воротах “Реала”, але Мілітао підставляє голову і рятує свою команду. Іще один кутовий. А тепер мадридці відбиваються.

58 хв. – Гірники намагаються знайти своє щастя в атаці. Кутовий заробляє Ісмаілі.

56 хв. – ГОЛ. Вінісіус. Сольний прохід мадридця з правого кута штрафного майданчика завершується влучним ударом над плечем Трубіна. 

51 хв. – ГОЛ. Вінісіус. Додо жахливо вкидає м’яч у гру із-за бокової – прямо на ногу Бензема. Карім віддає на Модрича, а хорват в один дотик виводить Вінісіуса один на один з воротарем. А далі діло техніки. 

47 хв. – Маркос заробляє жовту картку.

46 хв. – Де Дзербі робить дві заміни – знімає з гри Тете і Соломона. Натомість на поле виходять Маркос і Марлос. Подивимося наскільки ефективною буде така ротація.

2-ий тайм розпочався

Прикрий пропущений гол, але рахунок по грі. У другому таймі аби досягти позитивного результату гірникам потрібно додати гостроти біля воріт суперника. Ну, і не варто забувати про уважність у власному штрафному майданчику.

1-ий тайм закінчився. 

44 хв. – А тепер Шахтар в атаці, яка не завершується ударом по воротах.

40 хв. – Подивимося що запронує Шахтар у відповідь, але наразі Реал знову атакує і заробляє кутовий.

37 хв. – ГОЛ. Кривцов (автогол). Прикро. Передача Лукаса Васкеса на Бензема, Кривцов намагався перехопити і зрізав м’яч у власні ворота. 

37 хв. – Контратака Шахтаря. Могло бути дуже небезпечно. Але Фернандо не зумів пройти Мілітао.

35 хв. – У відповідь атака Шахтаря. З м’ячем Соломон, віддає передачу у центр штрафного майданчика. Гірникам не вдається завдати удару по воротах суперника. А жаль…

33 хв. – Реал в атаці. Бензема пробиває, вище воріт.

30 хв. – Дальній удар Тоні Крооса. Трубін відбиває в падінні. Мадридці першими на підборі, атака триває і, на щастя, гості втрачають м’яч. Тепер удар від воріт.

28 хв. – Статистика володіння м’ячем поки що 50/50. А от за ударами у напрямку воріт і кутовими наразі перевага мадридців.

23 хв. – А ось і момент у Шахтаря. Ісмаілі проходить по флангу. Передача у центр воротарського майданчика на Тете. Але офсайд у Ісмаілі.

22 хв. – Наразі боротьба у центрі поля.

19 хв. – Чергова атака мадридців. Небезпечно. Гірники вибивають м’яч на кутовий.

15 хв. – Іще один кутовий заробили іспанці. Але усе закінчується благополучно. Далі у відповідь атака “Шахтаря”. Соломон ледь не вискочив один на один з воротарем іспанців, але Куртуа вчасно вийшов за межі штрафного і розрядив обстановку.

14 хв. – Перший кутовий у цьому матчі. Подають мадридці. Гірники відбиваються.

9 хв. – А тепер гірники в атаці. Удар Тете. Не точно. М’яч пролетів поруч зі штангою.

7 хв. – Знову Трубін у грі. Відбиває удар Вінісіуса, який зумів пробити в оточенні чотирьох суперників.

4 хв. – Кроос завдає удару метрів з 25-ти. Трубін відбиває у нижньому куті.

3 хв. – Бензема завдає удару по воротах “Шахтаря”. На щастя, неточно. М’яч пролетів поруч зі штангою.

1-й тайм розпочався.

“Шахтар” у першому турі на виїзді зазнав поразки від молдовського “Шерифа” (0:2), а потім взяв очко у домашньому матчі з італійським “Інтером” (0:0).
“Реал” стартував у груповому турнірі з перемоги над “Інтером” (1:0) в Мілані, але мадридці на “Сантьяго Бернабеу” сенсаційно поступилися “Шерифу” (1:2).

Цікаво, що “Шахтар” і “Реал” потрапили в одну групу Ліги чемпіонів другий рік поспіль. Минулого сезону обидва матчі виграли гірники, але у плей-офф вийшли мадридці. Подивимось як буде сьогодні.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Козові: свіжі вакансії за жовтень

Наступна стаття

5:0 – донецький “Шахтар” зазнав нищівної поразки від мадридського “Реалу”