Тернопільська “Нива” на виїзді впевнено перемогла “Гірник-Спорт”

Гірник Спорт - Нива

Сьогодні, 19 листопада, у матчі 19-го туру чемпіонату першої ліги тернопільська “Нива” здобула важливу перемогу.

Тернополяни грали на виїзді проти одного із сусідів по турнірній таблиці – команди “Гірник-Спорт” із Горішніх Плавнів, що на Полтавщині.

Футболісти “Ниви” провели добротний поєдинок і цілком заслужено та досить переконливо перемогли. Рахунок зустрічі – 2:0.

Тернополяни зуміли забити по одному м’ячу у кожному з таймів. На 11-ій хвилині зустрічі після подачі з кутового Вовченко головою відправив м’яч майже у “дев’ятку” воріт суперника.

А на 65-ій хвилині тернополяни провели флангову атаку і після навісу у штрафний майданчик Бичек виграв верхову боротьбу та влучно пробив головою по воротах команди з Полтавщини.

Отож, 2:0 і це вже друга поспіль гостьова перемога “Ниви”. Нагадаємо, тиждень тому тернопільська команда у Чернігова з рахунком 1:0 здолала донецький “Олімпік.

Після сьогоднішньої перемоги “Нива” набирає 26 очок і наразі займає шосту сходинку у турнірній таблиці.

Решту матчів 19-го туру відбудуться у суботу, неділю та понеділок, тож незначні зміщення по турнірній таблиці ще можуть бути. Але радує те, що тернопільська команда у двох матчах поспіль здобула важливі перемоги на виїзді і скоротила відрив від 4-го місця.

27 листопада “Нива” проведе свій останній поєдинок осінньої стадії чемпіонату. Тернополяни у матчі 20-го туру вдома прийматимуть одного з аутсайдерів цього сезону – кременчуцький “Кремінь”.

Читайте також:
Тернопільська “Нива” у Чернігові перемогла донецький “Олімпік”

Коментувати

Попередня стаття

На Зборівщині перекинувся автомобіль “Жигулі”. Пасажир в реанімації

Наступна стаття

Робота у Монастириськах: свіжі вакансії за листопад