Петраков розповів, де і як збірна України буде готуватися до матчу з Шотландією

збірна України з футболу

Головний тренер національної збірної України Олександр Петраков розповів про те, як команда готуватиметься до плей-офф ЧС-2022 проти збірної Шотландії.

У разі перемоги в Шотландії 24 березня, українці зустрінуться в матчі з Уельсом або Австрією 29 березня, який вирішить долю путівки на Чемпіонат світу 2022. Букмекери ще не до кінця визначились з фаворитом матчу Шотландія – Україна, хоч невелику перевагу все ж віддають суперникам.

Так, у популярній букмекерській конторі Паріматч пропонують такі коефіцієнти: перемога шотландців йде за 2.6, нічия – 3.05, успіх українців оцінюється у 2.9. Слід додати, що, аби зручно та швидко зробити ставку та переглянути прибуткові коефіцієнти, слід завантажити додаток Паріматч на телефон. Як це зробити розповіли на сайті.

Олександр Петраков та його тренерський штаб починають підготовку до першого поєдинку в рамках плей-офф ЧС проти збірної Шотландії.

Попередня дата збору збірної України – 18 березня. За словами Петракова, 22 березня команда пройде тестування на COVID та після цього вилетить на гру в Глазго.

Раніше повідомлялось, що національна команда розпочне тренування до гри з Шотландією на базі «гірників».

Нагадаємо, що попередньо, аби краще підготуватися до поїздки, Олександр Петраков закликав керівництво клубів Прем’єр-ліги перенести три матчі 22-го туру УПЛ, які були заплановані на 19 березня: «Дніпро-1» – «Шахтар», «Металіст 1925» – «Динамо» і «Десна» – «Ворскла».

Коментувати

Попередня стаття

На Теребовлянщині згорів легковий автомобіль (ФОТО)

Наступна стаття

Хто відповідальний за непрацюючі батареї у під’їздах?