Сікан розповів про перехід в німецький клуб “Ганза”

Данило Сікан

Нагадаємо, що у німецький клуб нападник збірної України перейшов на правах оренди до кінця сезону.

Окрім того, що Данило Сікан являється нападником донецького клубу, а також вже німецького, футболіст займає важливе місце в національній команді України.

Нагадаємо, українська збірна вийшла у плей-офф відбору на ЧС-2022. Синьо-жовті зіграють із Шотландією 24 березня у Глазго. Експерти поки не впевнені у перемозі українців у цьому матчі. Наприклад, 1Win пропонує коефіцієнт 2.4 на перемогу шотландців, і кеф 3.1 на успіх українців. 

Сікан розповів, що спочатку мав пропозицію від клубу зі Швейцарії «Базеля». Однак донецький клуб не дав згоди на цей варіант тому, що швейцарці хотіли отримати право на викуп цього трансферу, а «гірникам» таке не імпонує. 

Згодом, з’явився варіант із переходом в «Ганзу». За словами футболіста, це чудовий варіант для практикування в грі, незважаючи на те, що команда знаходиться в Другій Бундеслізі. А також Сікан додав, що це прекрасна команда з шаленими фанатами.

Український нападник розповів, що німецька «Ганза» не має права викупу його контракту. Сікан проведе в клубі чотири місяці, згодом чемпіонат закінчиться.

Також Данило повідомив, про що йшлося в розмові з головним тренером національної команди.

За словами підопічного Петракова, вони говорили на тему ігрової практики. Сікан розповів, що тренер збірної України підтримав його і сказав, що треба грати. 

Щодо гри збірної України і Шотландії, то Сікан вважає, що в українців добрі шанси у майбутньому поєдинку. Футболіст думає, що наша команда чудово потренується, аби позмагатися з британцями на результат і досягти успіху.

Коментувати

Попередня стаття

На Кременеччині у результаті ДТП загинула 38-річна жінка

Наступна стаття

Помер диригент і керівник Галицького камерного оркестру Василь Феленчак