Безпечний беттинг: як обрати букмекера та де найкраще робити ставки

ставки на футбол

Сьогодні ставки на спорт – одна з найпопулярніших розваг як серед чоловіків, так і серед жінок.

І це не дивно, адже так ви можете не лише приємно провести час, отримати свою порцію адреналіну, а ще й непогано збагатитися – інколи виграші можуть сягати кілька тисяч (а то й десятки тисяч) гривень!

Проте, великий попит і пропозиція не роблять байдужими шахраїв, які всіма способами хочуть отримати ваші кошти. Саме тому, аби захистити себе та власні фінанси, слід з розумом підходити до вибору букмекерів, а не робити ставки на футбол на сьогодні на першому-кращому сайті. Аби вберегти вас, ми розкажемо, як обирати букмекера та де робити найкращі ставки.

Як обрати букмекерську контору

З моменту легалізації грального бізнесу в Україні з’явилося чимало букмекерських платформ, які дозволяють робити різного роду ставки. Проте, як вже зазначалося, не слід довіряти першому-кращому сайту.

Так, обираючи букмекера, зважайте на наступні чинники:

  1. Наявність ліцензії КРАЇЛ. Саме вона є гарантом безпеки та роботи відповідного до чинного українського законодавства. Інколи може бути ліцензія іншого керівного органу, до прикладу, Кюрасао.
  2. Вибір дисциплін. Перевірений букмекер пропонує в середньому 18-25 видів спорту для ставок. Найчастіше це – найпопулярніші в конкретному регіоні змагання.
  3. Коефіцієнт ставок. Він не повинен суттєво відрізнятися від ставок у конкурентів. До прикладу, 10:1 вас повинно насторожити.
  4. Відсоток за транзакції. Відсоткова ставка в межах норми – це 2-4% від загальної суми.
  5. Відгуки. Читайте їх не лише на сайті букмекера, але й на профільних порталах, форумах. Вони не повинні бути винятково позитивними, але й не суттєвим негативом.

Де робити найкращі ставки

Витративши деякий час на пошуки букмекера, ви можете бути впевненими як в його надійності, так і в отриманих виграшах. Тут одним з кращих є майданчик для ставок Roketbetz.

Серед його переваг слід виділити:

  1. Відповідність керівним органам.
  2. Великий вибір дисциплін для ставок – як на спорт, так і кіберспорт.
  3. Швидкі виплати – всі транзакції проводяться терміном до трьох діб.
  4. Цілодобова служба підтримки.
  5. Швидка реєстрація та верифікація.
  6. Велика програма лояльності (тільки для авторизованих бетторів).

Як бачимо, аби не потрапити до рук шахраїв, слід детально обирати букмекера. Тут на допомогу приходить Roketbetz. Великий асортимент дисциплін, приємні коефіцієнти, швидкі виплати та програма лояльності нікого не залишать байдужими.

Коментувати

Попередня стаття

У Товстому п’яний водій “Фольксвагена” збив пішохода і велосипедиста

Наступна стаття

Керівники обленерго нестимуть персональну відповідальність за несправедливе відключення електрики