На Лановеччині за порушення карантину судили хлопця, який у селі організував дискотеку

дискотека, нічний клуб

На Лановеччині до адмінвідповідальності за порушення правил щодо карантину людей спробували  притягнути організатора дискотеки.

Суд, розглянувши справи, вирішив обмежитись усним зауваженням.

Про це йдеться у  постанові Лановецького райсуду від 25 листопада. Як пише у документі, ще у жовтні Вадим П. організував у барі “Імперія” в селі Снігурівка дискотеку, чим порушив вимоги п. 10 підпункту 11 Постанови КМУ № 641 від 22.07.2020 року.

У суді вину хлопець визнав. Вина його, як пише у постанові, підтверджується також протоколом про адмінправопорушення, рапортами поліцейських та матеріалами відеофіксації. Тож суд вирішив, що в діях “діджея” таки вбачається правопорушення, передбачене ст.44-3 КУпАП, як за ознаками порушення роботи після 22-ї та до 7-ї години суб`єктів господарювання з надання послуг громадського харчування.

Однак, враховуючи характер вчиненого правопорушення, особу порушника, ступінь його вини, майновий стан, суд вирішив за доцільне звільнити Вадима П. від відповідальності у  зв`язку з малозначністю вчиненого правопорушення.

Відтак постановив: визнати винним, але справу про притягнення до адміністративної відповідальності закрити і звільнити хлопця від відповідальності, обмежившись усним зауваженням.

Рішення набрало законної сили.

Нагадаємо, порушення правил щодо карантину людей тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї (17 тис. грн) до двох тисяч (34 тис. грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян  і на посадових осіб – від двох (34 тис. грн) до десяти (170 тис. грн)тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Олена РОМАНЮК

Читайте також:
У Тернополі водій маршрутки за 6 зайвих пасажирів отримав 17000 гривень штрафу

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі відкрили головну ялинку міста (ФОТО, ВІДЕО)

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 19 грудня