Короткочасні дощі, місцями грози – прогноз погоди на найближчі дні

Найближчої доби в більшості областей України, крім Закарпаття і південного сходу, пройдуть дощі, але температура істотно не зміниться.

Про це інформує “Інтерфакс-Україна”, посилаючись на дані Укргідрометцентру та синоптика Наталки Діденко.

У вівторок, 19 травня, вночі без опадів, лише в північній частині місцями невеликий дощ; вдень в Україні, крім Закарпаття та південно-східній частині, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 4-9°, на узбережжі морів до 12°; вдень у Волинській, Рівненській, північних і східних областях 14-19°, на решті території 20-24°.

У Києві – вночі без опадів, вдень короткочасний дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 7-9°, вдень 16-18°.

У середу, 20 травня, вночі в більшості областей України, вдень на півдні та сході невеликі короткочасні дощі (вночі на північному сході, вдень в Одеській області помірні дощі). Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 7-12°, вдень 13-18°, у південній частині та на Закарпатті вночі 10-14°, вдень 18-22°.

У Києві 20 травня – вночі невеликий короткочасний дощ, вдень без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-11°, вдень 14-16°.

За даними синоптика Наталки Діденко, помірно тепла або прохолодна погода з періодичними дощами протримається до вихідних. Підвищення температури очікується з наступного тижня.

Коментувати

Попередня стаття

В’їхав у дерево: мотоцикліст із Кременецького району отримав перелом черепа

Наступна стаття

Загін тернопільських поліцейських вирушив у двомісячне відрядження на Луганщину