Зеленський призначив голову Чортківської РДА

Президент України Володимир Зеленський призначив Арсена Марчишака на посаду голови Чортківської районної державної адміністрації.

Відповідне розпорядження президент підписав у четвер, 21 травня. Текст розпорядження розміщений на офіційному сайті глави держави, інформує Тернополіс.

“Призначити Марчишака Арсена Романовича головою Чортківської районної державної адміністрації Тернопільської області”. – йдеться у документі.

42-річний Арсен Марчишак проживає у Хоросткові. У 2015 році був обраний депутатом Хоростківської міської ради. У 2019 році балотувався до Верховної Ради за партійним списком “Громадянської позиції”, але, як відомо, ця політична сила не потрапила до парламенту.

У січні цього року Арсен Марчишак був призначений на посаду заступника голови Тернопільської ОДА. Тоді, нагадаємо, областю керував хоростківчанин Ігор Сопель.

Після відставки Сопеля новий голова обласної адміністрації Володимир Труш формує свою команду заступників і, ймовірно, саме тому Арсена Марчишака перевели з посади заступника голови Тернопільської ОДА на посаду голови Чортківської РДА.

Читайте також:
Зеленський призначив голову Монастириської РДА

Коментувати

Попередня стаття

Тернопільська “Нива” стає чемпіоном – змагання Другої ліги достроково завершені

Наступна стаття

Перевищили повноваження: у Тернополі двом патрульним повідомили про підозру