Головний медик Тернопільщини подав у відставку (ВІДЕО)

Начальник управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук подав заяву на звільнення із займаної посади.

Про це Володимир Богайчук повідомив у відеозверненні, яке 13 вересня, опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Доброго дня, шановні друзі і колеги. Я хотів би повідомити про те, що я подав у відставку з посади начальника управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації. Це рішення прийняв набагато раніше, але у зв’язку з тим, що почалася пандемія коронавірусу, я був змушений його відкласти.  Сьогодні я хотів би висловити слова подяки і бути вдячним. Найбільше хотів би подякувати Богу, за те, що дав можливість працювати на цій посаді, що дав можливість Йому служити і служити людям”. – зазначив Володимир Богайчук.

Водночас він подякував  усім медичним працівникам, які невтомно працюють і рятують життя людей, а також подякував своїм рідним за те, що були поруч та підтримували у нелегкій роботі.

Володимир Богайчук очолював медицину Тернопільщини впродовж останніх п’яти років – на посаду начальника обласного управління охорони здоров’я його було призначено у вересні 2015 року.

Нагадаємо, впродовж останніх двох тижнів у Тернопільській області спостерігається різке зростання захворюваності на коронавірус. Окрім цього, впродовж тижня триває інформаційна боротьба між міською владою Тернополя та Міністерством охорони здоров’я, оскільки в обласному центрі після потрапляння у червону зону карантину відмовилися закривати навчальні заклади.

Коментувати

Попередня стаття

Міністр охорони здоров’я віддав наказ “мочити” Тернопіль?

Наступна стаття

На Тернопільщині за минулу добу виявили 353 випадки коронавірусу, 7 людей померли