Барна іде на мера: у Тернополі зареєстрували десятого кандидата на посаду міського голови

Радикальна партія Олега Ляшка таки прийматиме участь у виборах до Тернопільської обласної ради, Тернопільської міської ради, а також до інших місцевих рад в області, де їм раніше відмовляли у реєстрації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що радикалам виборчими комісіями було відмовлено у реєстрації для участі у виборах до Тернопільської облради, Тернопільської міської ради, до Шумської ОТГ, Березовицької ОТГ, а також відмови були отримані у Підволочиську, Зборові та Бережанах.

Причиною такого рішення стали розбіжності у трактуванні щодо того, хто має сплачувати заставу для участі у місцевих виборах.

Радикальна партія на усі рішення про відмову подала скарги у суди і виграла ці судові спори.

Як повідомив голова обласного осередку Радикальної партії Богдан Яциковський, “Феміда” зобов’язала виборчі комісії зареєструвати їхню політичну силу для участі у виборах.

Таким чином, Радикальна партія таки іде на вибори у Тернопільську обласну раду, Тернопільську міську раду, та в інші місцеві ради, де їм раніше було відмовлено у цьому.

Слід зауважити також,  що у Тернополі Радикальна партія висунула на вибори не тільки список кандидатів у депутати, але й свого претендента на посаду міського голови.

Тобто тепер у Тернополі уже не 9 кандидатів, як повідомлялося раніше, а 10. Від Радикальної партії на посаду міського голови Тернополя балотується відомий поет, публіцист та громадський діяч Володимир Барна.

Читайте також:
Іван Лепак: «Підзамочківська громада починається з успішної сім’ї» (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

Вибори мера у більшості українських міст відбудуться в один тур, – соціологія

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині: за минулу добу 208 нових випадків зараження, 6 людей померли