Олег Ковдрин: «Пишаюся Трибухівською громадою – краєм розвитку та перспектив» (ВІДЕО)

Новостворена партія «Довіра» продовжує знайомити жителів Тернопільщини із своєю командою.

На голову Трибухівської ОТГ «Довіра» висуває чинного сільського голову Олега Ковдрина.

Невелика Трибухівська громада за 4 роки від свого створення має чим похвалитися. Тут реалізовано десятки проектів, а ще більше масштабних ініціатив перебувають на стадії розробки.

– У 2015 році мене обрали головою Трибухівської сільської ради. Найпершим проєктом, який ми розпочали втілювати у Трибухівцях, був капітальний ремонт Будинку культури, що перебував в аварійному стані. Ми розробили проєкт реконструкції, подали у фонд регіонального розвитку і на умовах співфінансування вдалося відновити наш БК. Особливу увагу приділяємо освіті. Відремонтували Трибухівську та Пишківську ЗОШ, провели капітальний ремонт двох дитячих садків. У Трибухівському дитсадку замінили дах, добудували нові приміщення, оскільки була проблема з місцями. Також реконструювали опалення, зробили його подвійним – і на газі, і на електриці,  розповідає Олег Ковдрин.

Окрім цього, у Трибухівцях облаштували футбольний майданчик зі штучним покриттям, який освітлюється у темну пору доби. Наразі діти трьох вікових груп займаються тут футболом.

– Якщо немає умов, дуже важко працювати з дітьми. Коли з’явився майданчик, ми набрали групи і тепер маємо можливість готувати гравців для обласної команди,  розповідає тренер ФК «Трибухівці» Ігор Дворецький.

Також у громаді збудували амбулаторію загальної практики сімейної медицини, відремонтували ФАП, встановили пам’ятник «Борцям за волю України».

– Самостійно такий обсяг роботи неможливо зробити. Для втілення планів потрібна потужна та професійна команда. У нас вона є. Звісно, роботи у плані розвитку громади є чимало, але з підтримкою людей та Божою допомогою під силу усе,  наголосив Олег Ковдрин.

Коментувати

Попередня стаття

За минулу добу на Тернопільщині 194 нових випадки коронавірусу

Наступна стаття

Жителя Гусятинщини “кинули” під час купівлі автомобіля – чоловік втратив 60000 гривень