Кандидат на посаду мера Тернополя Леонід Бицюра презентував Програму дій

У Тернопільському драмтеатрі ім. Т. Шевченка  15 жовтня відбулася презентація Програми дій «Стратегія горизонт-2025» кандидата на посаду міського голови Леоніда Бицюра.

У своїй Програмі Леонід Олексійович виокремив 12 розділів зорієнтованих на суспільно- політичні та соціально-правові зміни у житті Тернополя:

  1. Цінності Урядування;
  2. Якісне адміністрування і аудит;
  3. Якісна медицина;
  4. Містобудування, комунальне господарство та житловий фонд;
  5. Економіка та інвестиції;
  6. Освіта та виховання;
  7. Екологія;
  8. Опіка та соціальний захист;
  9. Безпека;
  10. Транспорт;
  11. Культура та креативна індустрія;
  12. Сім’я та діти.

«Кожен з розділів є важливим для тернопільської громади. Першим з них є повне перезавантаження влади Тернополя: нові правила роботи міського голови, виконавчого комітету, депутатського корпусу. Новий формат взаємодії з державними органами, з районною та обласною владами та сусідніми ОТГ.

Ми беремо на себе відповідальність стартового майданчика для економічних проєктів по всій області», – зазначає Леонід Бицюра.

Також кандидат закцентував увагу на проблемі слабкої економіки міста: «По інвестиціях – ми аутсайдери по всій Україні. Ми відстаємо від Івано-Франківська в 15 раз. Інвестори є. Вони чекають прозорості роботи, взаємодії».

Важливим розділом в Програмі Леонід Олексійович вважає і збільшення кількості мешканців міста до 250-ти тисяч осіб та створення середовища для комфортного життя тернополян.

Наприкінці презентації до присутніх звернувся голова Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Микола Сліпченко.

Коментувати

Попередня стаття

«На Тернопіллі великі партії почали спільну війну проти “Довіри”», – заява політсили

Наступна стаття

Легенди футболу: володар «Золотого м’яча» 1967 року Флоріан Альберт