У Почаєві за п’яну їзду водій “Форда” отримав 34000 гривень штрафу

поліція, адмінпротокол

Кременецький районний суд призначив покарання для водія, який повторно впродовж року керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 18 липня у місті Почаєві. На вулиці Радивилівській працівники поліції зупинили водія легкового автомобіля “Форд Фієста”, який порушував правила дорожнього руху і, як виявилося після зупинки, перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Водій на місці зупинки відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння. Також відмовився і від огляду у медичному закладі.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне впродовж року керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У травні цього року водій “Форда” отримав покарання за ч. 1 ст. 130 КУпАП, однак, схоже” належних висновків із цього не зробив та вже через два місяці знову попався нетверезим за кермом.

У судове засідання водій не з’явився, хоча був належним чином поінформований про його дату, час та місце проведення.

Дослідивши матеріали справи, Кременецький районний суд постановив водія автомобіля “Форд” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Окрім цього порушник має сплатити 454 гривні судового збору.

Читайте також:
За п’яну їзду водій з Лановеччини отримав 51000 грн. штрафу і конфіскацію скутера

Коментувати

Попередня стаття

Изготовление гидроцилиндров на заказ: где и как купить

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 2 вересня