У Шумську засудили водія, який збив дівчину і втік з місця аварії

ДТП Бриків

Внаслідок аварії потерпіла дівчина отримала тілесні ушкодження і перебувала в небезпечному для життя стані

Шумський районний суд призначив покарання для водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв резонансну ДТП.

Засуджено водія, що вчинив ДТП на службовому автомобілі батька і залишив потерпілу без допомоги.

Про це сьогодні, 7 червня, інформує прес-служба Тернопільської обласної прокуратури.

“За публічного обвинувачення прокурора Кременецької окружної прокуратури, вироком Шумського районного суду засуджено водія, що керуючи службовим авто Національної поліції України у стані алкогольного сп’яніння, вчинив ДТП й залишив потерпілу без допомоги (ч. 1 ст. 289, ч. 1 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

Прокурор довів у суді, що 24 серпня 2020 року нетверезий житель Шумщини незаконно заволодів службовим автомобілем батька та вчинив ДТП, наїхавши на дівчину-пішохода на узбіччі дороги біля села Бриків.

Водій після наїзду навіть не зупинився й залишив її без жодної допомоги. Внаслідок дорожньо – транспортної пригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості й після аварії перебувала в небезпечному для життя стані.

Вироком суду обвинуваченого засуджено до 3 років позбавлення волі з позбавленням на 3 роки права керувати транспортними засобами. Прокурор просив призначити покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки. Наразі вирок ще не набрав законної сили.

Детальніше про цей резонансний випадок читайте у матеріалі: “Збив дівчину і втік: на Тернопільщині син керівника поліції на службовому авто скоїв ДТП”.

Коментувати

Попередня стаття

На заході України створили спецтабір для російських полонених

Наступна стаття

Українці з Чикаго передали тернопільським бійцям автомобіль Volkswagen Touareg