21-річного хлопця, якого розшукували у Тернополі, знайшли мертвим

Юрія Зайкова, який кілька днів тому зник безвісти, знайшли мертвим.

Про смерть студента у соціальній мережі Facebook повідомила директор інституту міжнародних відносин ім. Б. Гаврилишина Ірина Іващук.

«З великим болем і сумом ми отримали цю гірку звістку, яка сколихнула інститут. Пішов з життя наш студент,  надзвичайно добрий, життєлюб і невичерпний оптиміст Зайков Юрій.

Юра навчався на четвертому курсі спеціальності “Готельно-ресторанна справа”…. Ми до останньої хвилини вірили, що його пошуки закінчаться доброю новиною… На жаль…..

Його любили одногрупники.

Чесно, він дуже хороший був, завжди коли бачились він запитував як справи, що нового, він дуже щирий,і добрий, справедливий , він був веселий, дружелюбний. Я не знаю чи є  людина, яку він обідив.

Нехай світлою буде твоя дорога, хлопчику…. А душа знайде спокій….», – йдеться у повідомленні.

Професорсько-викладацький колектив та студенти Навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина, висловлюють щирі співчуття його батькам, родині, друзям.

Нагадаємо, у суботу, 12 грудня, тернопільська поліція повідомила про розшук 21-річного Юрія Зайкова. За інформацією правоохоронців, хлопець не виходив на зв’язок із рідними від 10 грудня. Юрій Зайков родом із міста Волочиськ Хмельницької області. Впродовж останніх кількох років проживав у Тернополі.

Причини смерті хлопця наразі невідомі.

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 14 грудня

Наступна стаття

За “порятунок” доньки жителька Борщівського району заплатила аферистам 33000 гривень