Турбота в один клік – тернополян запрошують долучитися до благодійної акції

Вже другий місяць поспіль ми живемо в новій реальності: самоізолюємось, сумуємо за друзями та рідними, віримо у найшвидше закінчення цього дивного періоду.

Карантин для кожного з нас став справжнім випробовуванням на стійкість.

На жаль, є люди, для яких це випробовування стало складнішим і вони опинились беззахисними перед обставинами, які диктує карантин. Сьогодні, лише 2 хвилини нашої уваги та1 клік зможуть зробити чиєсь життя трішечки легшим.

Інтернет-магазин МТА.UA, мережа магазинів Тайстра і благодійна організація Карітас та ГО Файне.UA  запрошують приєднатися до проекту «Турбота в 1 клік». Мета акції – доставка продуктових наборів для літніх людей та малозабезпечених сімей.

Проект вже успішно реалізований у Чернівцях, тому місто передає естафету добрих справ Тернополю. Від початку ініціативи чернівчанам та волонтерам вдалось доставити понад 100 продуктових наборів, показати свою небайдужість та згуртованість.

Щоб долучитися до акції, достатньо перейти на mta.ua/charity, обрати продуктовий набір та оплати його онлайн. Магазин оперативно збере ваш набір та передасть волонтерам, які доставлять продукти по Тернополю усім, хто цього потребує.

МТА.UA – інтернет-магазин електронної техніки, а також мережа магазинів по Україні, яка вже 20 років забезпечує клієнтів всіма видами техніки: від смартфона до телевізора. Компанія часто бере участь у благодійних акціях та екологічних ініціативах спільно з громадськими організаціями.

Тернопільський Благодійний Фонд «Карітас» є міжнародною гуманітарною організацією у сфері соціального розвитку. Вже 25 років фонд реалізує безліч благодійних акцій, що проводяться впродовж кожного року.

Сьогодні в нас є можливість дистанційно зробити маленьку хорошу справу разом, не піднімаючись з дивану. Нагодувати і підтримати тих, кому не вистачає нашої уваги в цей нелегкий час! Хто, якщо не ми?

Слідкуйте за досягненнями проекту у щотижневих звітах на Facebook сторінці MTA.UA .

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині у результаті аварії загинув 21-річний водій автомобіля “Пежо” (ФОТО)

Наступна стаття

Страшна знахідка: на Тернопільщині селяни на городі розкопали людські рештки (ФОТО)