Зроблено у Тернополі: липові документи зловмисники надсилали клієнтам поштою

Троє “умільців” підробляли водійські посвідчення та документи на авто

Злочинна група, що підробляла документи, постане перед судом.

Про це сьогодні, 25 травня, повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області, передає Тернополіс.

“Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду кримінальне провадження стосовно 3 осіб, що вчиняли підробку документів у складі міжрегіональної організованої злочинної групи, яка діяла на території Тернопільської, Запорізької, Київської, Івано-Франківської та інших областей”. – йдеться у повідомленні прес-служби.

За даними слідства, група осіб впродовж 2019 – 2020 років, на замовлення клієнтів підробляла посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів.

Підроблені офіційні документи із нанесеними голографічними захисними елементами, члени організованої групи збували дистанційним методом за допомогою ТОВ «Нова Пошта» та використовуючи соцмережі.

Правоохоронці задокументували 15 фактів виготовлення та збуту офіційних документів, які повинні видавати лише державні установи. Завершено розслідування за ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 358 КК України (підроблення посвідчення водія, яке видається установою, що має право видавати такі посвідчення та збут такого посвідчення, вчинене організованою групою).

Читайте також:
У Тернополі дорослий чоловік побив двох підлітків, які шуміли під вікнами

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі продажі нових автомобілів впали на 60%

Наступна стаття

Займайте чергу: міграційна служба виходить з карантину і відновлює роботу