Тернопіль у “червоній зоні”: підприємцям не заборонили торгувати на ринках

Підприємцям, які торгують на ринках, не заборонили працювати під час перебування Тернополя у “червоній зоні” карантину.

У п’ятницю, 4 вересня, у Тернополі відбулося засідання міського оперативного штабу для боротьби з коронавірусом.

Під час засідання штабу було розглянуто епідеміологічну ситуацію у місті та прийнято рішення щодо подальшої життєдіяльності міста в умовах карантину.

Нагадаємо,  вчора, 3 вересня, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила карантинні зони в країні.

Згідно з прийнятим рішенням, Тернопіль та ще 7 районів області потрапили у “червону зону” карантину, яка передбачає ряд суворих обмежень – призупинення навчального процесу, руху громадського транспорту та закриття ринків тощо.

Сьогодні на засіданні оперативного штабу начальник міського управління Держпродспоживслужби Іван Гавришків розповів про ситуацію щодо роботи ринків у Тернополі.

З понеділка, 7 вересня, працівники міського управління Держпродспоживслужби в денний та вечірній час продовжуватимуть здійснювати позапланові заходи нагляду за роботою закладів харчування та агропродовольчих ринків у місті щодо виконання ними протиепідемічних заходів в умовах карантину.

Під час засідання штабу Іван Гавришків також нагадав, що вся відповідальність за робочий процес під час карантину лежить на роботодавцях. Якщо вони прийняли рішення працювати під час “червоної зони“, то повинні дотримуватись усіх протиепідемічних заходів.

Читайте також:
На Тернопільщині за минулу добу зафіксовано 206 нових випадків коронавірусу, одна людина померла

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині вночі намагалися підірвати завод з виробництва олії (ФОТО)

Наступна стаття

8 податківців “обдурили” державу – на Тернопільщині зникло 60 тонн фальсифікованого алкоголю