«Офіс щастя» у Тернополі не може знайти собі місця

«Офіс щастя» у Тернополі вчергове переїжджає. Цього разу його повертають у «Березіль».

Як стало відомо від заступниці начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Тернопільській області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано Франківськ) Людмили Гетьман, усе – через постійні скарги молодят.

«Відколи «Офіс щастя» перенесли у багатоквартирний будинок поблизу «Маяка», скарги почали надходити від молодят, їхніх батьків, друзів й навіть фотографів і відеооператорів ледь не щодня. Головна проблема – відсутність місць для паркування. І якщо легкові автомобілі ще можна було розміщувати у дворі будинку (а потім обходити його вузенькою доріжкою – прим. авт.), то кортежі з лімузинів блокували проїзд… Ще однією проблемою стала відсутність місця для урочистостей, зокрема, для гарних фото, зали для очікування реєстрації. При великому завантаженні бувало, що по дві-три пари молодят разом зі своїми гостями повинні чекати черги на вулиці, незважаючи на погодні умови».

Наразі переїзд у старе-нове місце майже відбувся. Першу церемонію у ПК «Березіль» проведуть 3 жовтня.

Нагадаю, у багатоквартирному будинку ДРАЦС працював з 16 липня 2019-го. До цього «Офіс щастя» розміщувався у ПК «Березіль» на другому поверсі.

Христина СЛОТА

Коментувати

Попередня стаття

Штрафи від 17000: на Тернопільщині цього тижня склали протоколи на 37 порушників карантину

Наступна стаття

Служба автомобільних доріг оголосила тендер на проект будівництва обходу Теребовлі