У поліції розповіли деталі двох аварій, які трапилися вчора у Тернополі на вулиці Львівській

Вранці на вулиці Львівській зіткнулися автобус та два легкових авто

У середу, 17 лютого, у Тернополі трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувалися двоє людей.

Про це сьогодні, 18 лютого, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Близько 7:30 на вулиці Львівська у Тернополі не розминулися три транспортних засоби. За попередньою інформацією, водій автобуса МАЗ, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху.

В цей час своєю смугою там їхав легковий автомобіль Volkswagen Passat. Аби уникнути удару водій пасату також вивернув кермо на зустрічну.

І як результат – врізався в Suzuki Vitara. Після цього Suzuki викинуло на узбіччя, де він збив пішохода, 1979 року народженння. У жінки пошкодження коліна, перелом великогомілкової кістки. Водії за меддопомогою не зверталися.

А в обідню пору на тій же вулиці не розминулися Ланос і ВАЗ

Ще одна аварія того ж дня біля 13:00 трапилася неподалік перехрестя Львівська-Загребельна. Там водій автомобіля Daewoo Lanos, виїжджаючи з другорядної дороги на головну заднім ходом, допустив зіткнення із ВАЗ-21154.

До лікарні бригада швидкої доправила пасажира з ВАЗу. У жінки закрита травма плеча. Після меддопомоги її відпустили за місцем проживання. У водіїв відібрали взірці крові. Триває слідство.

Читайте також:
На Тернопільщині смертельна аварія – загинула пасажирка легкового автомобіля (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині смертельна аварія – загинула пасажирка легкового автомобіля (ФОТО)

Наступна стаття

Динамо зіграло в нічию з Брюгге у домашньому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи (ВІДЕО)