Вночі у Тернополі затопило три вулиці – автомобілі витягували з води

новини Тернополя, дощі, потоп

19 липня, вночі, рятувальники залучались на допомогу громадянам, що стали заручниками несприятливих погодних умов, внаслідок проходження грози.

Про це інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Так, о 02:12 в м. Тернопіль на вул. Збаразькій, поблизу кільця, черговим караулом ДСНС здійснено буксирування із підтопленої дощовими водами проїжджої частини дороги автомобіля «Opel Zafira», який не міг самостійно продовжувати рух.

О 02:38 в м. Тернопіль на проспекті Злуки, поблизу магазину «Універсам», черговим караулом здійснено буксирування із підтопленої дощовими водами проїжджої частини дороги автомобіль «Mercedes», який не міг самостійно продовжувати рух.

О 02:50 в м. Тернопіль на вул. Стадникової рятувальниками здійснено буксирування із підтопленої дощовими водами проїжджої частини дороги автомобіль «Honda CRV», який не міг самостійно продовжувати рух.

О 03:15 черговим рятувальниками здійснено відкачування води з підвалу приватного житлового будинку в с. Біла Білецької ТГ Тернопільського району, на вул. Франка, 10, що був підтоплений внаслідок інтенсивних опадів у вигляді сильного дощу. Всього відкачано орієнтовно 35 м.куб. води.

Читайте також:
У Тернополі будують новий дощовий колектор на вулиці Галицькій

Коментувати

Попередня стаття

На Кременеччині за 3 млн. гривень відремонтують дорогу Савчиці – Рудка

Наступна стаття

На Бережанщині у результаті ДТП загинула жінка-пішохід