У Тернополі п’яний чоловік стріляв по автомобілях (ФОТО)

рушниця, постріл

Спецоперацію зі знешкодження підозрюваного провели оперативники Тернополя.

4 серпня в чергову частину Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці Тарнавського лунають постріли.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що з вікна другого поверху стріляв господар помешкання. За попередніми даними, одна з куль влучила в колесо припаркованого на подвір’ї автомобіля марки Peugeot.

Поліцейських у квартиру дебошир не пустив. Аби запобігти повторним пострілам, які могли стати причиною травмування дітей та інших перехожих, на допомогу поліцейським прибули бійці спецпідрозділу КОРД.

В результаті успішної спецоперації підозрюваного обеззброїли. На момент хуліганства чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, інформують у прес-службі обласної поліції.

Люди не постраждали. У ході перевірки стало відомо, що дозвіл на зброю тернополянин мав. Свої дії не пояснює. Даний факт правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Триває слідство. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу чоловікові.

патрони

патрони, новини Тернополя

Читайте також:
Чоловіка, який у Тернополі стріляв по дітях, взяли під варту одразу у залі суду (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: У Тернополі діє комплексна програма очистки ставу. Маємо перші результати

Наступна стаття

Оголошено тендер на ремонт дороги Гримайлів – Гусятин – Борщів