12 жовтня у Тернополі розпочинають опалювальний сезон

Зважаючи на зниження середньодобової температури зовнішнього повітря, у вівторок, 12 жовтня, розпочинається опалювальний період 2021/2022 для населення та інших споживачів Тернополя.

Цього дня опалювальний сезон стартує і для жителів Тернопільської міської територіальної громади, які проживають в будинках та квартирах, обладнаних індивідуальною системою опалення. Відповідне рішення було прийняте виконавчим комітетом міської ради.

Про це сьогодні, 11 жовтня, інформують у прес-службі Тернопільської міської ради.

Нагадаємо, для медичних закладів, дитячих садочків та шкіл Тернополя опалювальний сезон розпочали у неділю, 10 жовтня.

У комунальному підприємстві «Тернопільміськтеплокомуненерго» просять споживачів поставитися із розумінням до того, що технологічний запуск опалення не є одномоментним процесом.

Мешканців міста закликають відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітренні труб у будинках.

Адже часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку, зазначають комунальники.

У випадку виникнення заповітрення чи будь-яких проблем із опаленням у багатоповерхівках, тернополяни мають звертатися до свого обслуговуючого підприємства чи до голови ОСББ.

Коментувати

Попередня стаття

На Чортківщині поліція з’ясовує причину смерті двох рідних братів

Наступна стаття

На Кременеччині у результаті ДТП загинула 35-річна жінка (ФОТО)