Чоловіка, який поблизу Тернополя застрелив двох людей, не посадять. Він помер

вбивство, новини Тернополя

Підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 п.1 ст.115 (умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України інкримінують слідчі тернополянину, 1964 року народження.

Чоловік причетний до вбивства рідного дядька та його дружини. Про це сьогодні, 25 жовтня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Згідно з матеріалами досудового розслідування, підозрюваний був керівником ферми у свого родича. Він дізнався, що дядько їде на Київ, аби взяти великий валютний кредит для відкриття заводу.

Після реалізації бізнес-плану бізнесмен хотів відлучити племінника від родинного бізнесу. Це не сподобалося чоловікові і він вирішив помститися.

Після того, як племінник з’ясував, що дядько повернувся зі столиці, в ніч з 20 на 21 вересня 1997 року прихопив вогнепальну зброю та пішов “у гості”. Власники будинку пустили його.

Зловмисник, здійснивши 12 пострілів у дядька та його дружину, вирішив інсценувати пограбування, бо усі знали, що сторонніх осіб господарі на територію не пускали. Забравши коштовності з місця вчинення злочину, втік.

Слідчі встановили особу підозрюваного, але запобіжний захід йому не обирався у зв’язку зі смертю – кілька років тому чоловік помер власною смертю. Щоправда, перед смертю він зізнався у скоєнні цього злочину одному із своїх друзів.

Окрім того, як повідомили у прокуратурі області, його причетність до подвійного вбивства, підтверджують ряд проведених експертиз, результати яких отримали нещодавно.

25 жовтня 2021 року справу скерували до суду.

вбивство, тернопільські новини

Читайте також по цій темі:
Відлуння 90-их: у Тернополі нарешті судитимуть вбивцю, який у 1997 році застрелив двох людей

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Підгайцях: мінімум вакансій і зарплати теж мінімальні

Наступна стаття

2,92 проміле: у Тернополі п’яний водій “Ланоса” збив велосипедиста і втік з місця ДТП