У Тернополі біля обласної лікарні спіймали п’яного водія і дали йому 34000 гривень штрафу

драгер, алкоголь

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для водія, який повторно впродовж року попався за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 16 вересня цього року у Тернополі – на перехресті вул. Клінічна – пр. Ст. Бандери працівники поліції зупинили водія легкового автомобіля марки “Рено”, який перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Від проходження огляд на стан сп’яніння на місці зупинки водій категорично відмовився, а також відмовився проїхати у найближчий заклад.

Відтак, на порушник склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне впродовж року керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У червні цього року цей водій за нетверезе водіння отримав 17000 гривень штрафу, однак, схоже, належних висновків із цього покарання не зробив та знову ж попався на порушенні ст. 130.

У судове засідання кермувальник “Рено” не з’явився, хоча був належним чином поінформований про дату, час та місце його проведення. Тож суд приступив до розгляду справи без присутності на засіданні особи, що притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали справи, в тому числі і відеозапис з місця події, Тернопільський міськрайонний суд постановив водія автомобіля марки “Рено” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Читайте також:
У Тернополі п’яна жінка скоїла ДТП та розбила вікно у патрульному авто

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Підволочиську: свіжі вакансії за жовтень

Наступна стаття

Поблизу Кременця хуліган зупинив маршрутку, кинувши свій рюкзак у лобове скло