Чого чекати мешканцям Тернополя до кінця травня?

погода травень, весна

Прогноз погоди у Тернополі. Місто накриють невеликі дощі, проте температура буде триматись приємною.

Що готує травень для України?

Весна цього року, хоч не дуже спокійна, але стабільна, що стосується погодних умов. По всій території України погодні та температурні умови є дуже схожими: у Києві за синоптиками Meta очікується температура +22 з невеликим дощем 17-18 травня, під кінець місяця температура опуститься до +18, у Дніпрі температура коливатиметься від +16 до +23 з тривалими дощами, у Львові максимальна температура сягне +20 градусів. 

По всій території країни буде тепла, весняна погода із невеличкими дощами, та поступовим підвищенням середньої температури повітря.

Погода у Тернополі на травень

Мешканці Тернополя повинні приготувати свої парасольки, через те, що дощі будуть тривати довго, але з перервами. З 13-го по 15-е та у період із 23-го до 1-го червня. Дощі очікуються не сильні, але регулярні. На показниках барометрів вони не дуже сильно відобразяться. Атмосферний тиск буде триматись в приємному та комфортному діапазоні, не перевищуючи 750 мм ртутного стовпа.

Чи буде сильний вітер? Ні, він також тримається у приємному діапазоні: від 3 до 5 метрів за секунду.

Середня температура повітря вдень буде коливатись від +17 до +24 градусів тепла. Вночі буде холодніше. Мінімальні показники будуть 10-го числа (+5 градусів вище нуля), а ближче до кінця місяця термометри будуть показувати +12 чи +15 градусів вночі.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі шахрайка, яка хотіла заробити на біженцях, отримала 34000 грн штрафу

Наступна стаття

У Тернополі за привласнення грошей затримали двох керівників благодійного фонду (ФОТО)