Сергій Надал: “Допомога армії від Тернополя” працює

Номер інформаційної лінії для відправки посилок на фронт – 0670091540.

27 червня з центру «Допомога армії від Тернополя» у трьох напрямках відправився вже другий вантаж з допомогою для наших військових з Тернополя, зокрема й підрозділів Тероборони.

«Цього разу наші волонтери-водії поїхали на Київщину, Чернігівщину та Сумщину. Відповідно, тернополяни, які проходять службу у цих областях, зможуть отримати передачі від рідних та близьких. Загалом близько сотні посилок принесли жителі нашого міста у центр «Допомога армії від Тернополя» для відправки військовослужбовцям на фронт. Додатково волонтерський екіпаж довантажено медикаментами, на які ми отримали запит від військових частин, бронежилетами та іншим необхідним спорядженням», – розповів міський голова Сергій Надал.

Перша партія допомоги вже на фронті

Нещодавно, 22 червня з кількаденного рейсу повернулись волонтери проєкту «Допомога армії від Тернополя», які подолали відстань понад 3700 км та доставили вантажі у місця дислокації наших військовослужбовців на Запоріжчину, Донеччину, Дніпропетровщину та Харківщину.

Окрім посилок від рідних і близьких людей, бійцям додатково доставлено засоби гігієни, військову форму, тактичне взуття, генератори, тепловізори, засоби захисту тощо.

«Багато тернополян зараз перебувають на передових позиціях в зоні активних бойових дій, тож ми намагаємося всіляко допомогти та підтримати наших захисників. Наша принципова позиція, що Сьогодні передаємо чергову допомогу хлопцям відповідно до запитів їхнього командування – це те, що найнеобхідніше зараз: наколінники, кепки, штани, підсумки, дощовики, тактичне взуття, балаклави, футболки тощо. Віримо у нашу перемогу. Слава Україні! Слава українським захисникам!», – – зазначив міський голова Сергій Надал.

Як працює центр «Допомога армії від Тернополя»

За весь час допомоги фронту виявилося, що дуже важливо, щоб вантажі вчасно прибували до наших захисників. Щоб чітко працював ланцюжок: замовлення допомоги від підрозділів, де воюють тернополяни – збір допомоги – доставка допомоги нашим бійцям. Щоб всі військові підрозділи, де воюють тернополяни, були оперативно забезпечені всім необхідним. Саме з метою налагодження процесу безкоштовної доставки вантажів з Тернополя у місця дислокації наших воїнів, на базі управління соціальної політики (вул. Лисенка, 8) запрацював логістичний центр «Допомога армії від Тернополя».

Міська влада забезпечуємо логістику, складування, навантаження, паливно-мастильні матеріали, а також доставки посилок до місця дислокації наших військових. Також волонтерські центри міста завантажують для фронту необхідні речі, на які вони отримали безпосереднє замовлення з передової.

Рейси будуть регулярними і допомога армії від Тернополя буде системною. Здійснювати доставку таких вантажів з Тернополя на фронт планується кожні 8-10 днів почергово на різні напрямки.

Приносити посилки можна уже від сьогодні, 22 червня, у центр «Допомога армії від Тернополя» (вул. Миколи Лисенка, 8-А).

Читайте також:
Сергій Надал: В Україні має бути запроваджено повне табу на так звану московську культуру

Коментувати

Попередня стаття

На Монастирищині водій вантажівки DAF злетів у кювет (ФОТО)

Наступна стаття

У Великих Гаях під час земляних робіт стався обвал грунту (ФОТО)