Сергій Надал: Продовжуємо забезпечувати наших Героїв-захисників військовою формою та квадрокоптерами

На передову вирушає “Допомога армії від Тернополя”.

Тернопіль продовжує підтримувати наших бійців, які мужньо захищають Україну від ворога. Наше місто забезпечує сучасною літньою військовою формою військовий підрозділ, сформований на базі міста та області. Також регулярно на передову передають «Допомогу армії від Тернополя».

Волонтери, родичі військовослужбовців, звичайні тернополяни мають можливість безкоштовно передати захисникам посилки. Окрім цього, Тернопіль продовжує надавати необхідну допомогу нашим військовослужбовцям і на фронті, і в тилу.

120 комплектів форми та три квадрокоптери

«Сьогодні в черговий раз передали для наших військових 120 комплектів літньої форми, три квадрокоптери DJI Matrice 30 series та ліхтарі. Традиційно допомога надається відповідно до запитів наших захисників, адже на фронті квадрокоптери є дуже необхідними у виявленні ворожих позицій. Нехай ця допомога сприяє нашій перемозі. Бережіть себе! Слава Героям України», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Міський голова додає, цей тактичний одяг шиють на замовлення у нашому місті і він відповідає усім сучасним стандартам та вимогам Збройних сил України.

Нещодавно на передову вже доставили 975 комплектів літньої військової форми.

«Цієї зими Тернопіль отримав замовлення від наших військових на зимову форму та взуття. Забезпечив ними військову бригаду, сформовану на базі Тернопільської області. Замовлення було виконано. Тепер місто отримало замовлення на літню форму. Прискорено шиє цю амуніцію на замовлення український виробник й вона відповідає усім стандартам та вимогам Збройних сил України», – повідомив Сергій Надал.

«Допомога армії від Тернополя»

25 травня водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» вирушать у чергову поїздку до наших захисників на передову у напрямку Харківської, Донецької та Запорізької областей.

Усі охочі безкоштовно передати посилки своїм рідним та близьким, котрі проходять службу за цими напрямками, можуть приносити їх за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А.

Графік роботи центру:

  • понеділок-четвер – 08:00-17:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;
  • п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;
  • неділя – вихідний.

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном – (067) 009-15-40.

Читайте також:
Сергій Надал розповів про алгоритм визначення компенсації за збитки від рашитського обстрілу

Коментувати

Попередня стаття

У Вишнівці п’яний водій “Жигулів” потрапив у пастку (ФОТО)

Наступна стаття

На Тернопільщині цьогоріч знову висадили трояндову алею до Дня Героїв