Ірина Федишин вперше заспівала з синами (ВІДЕО)

Ірина Федишин з синами

Відома українська співачка Ірина Федишин записала нову пісню «Братику» разом із синами – Юрієм та Олегом.

Першими нове тріо в прямому ефірі побачили і почули глядачі програми «Ранок з Інтером», інформує прес-служба телеканалу.

Артистка не лише презентувала зворушливу композицію, а й поділилася секретом, як їй вдається поєднувати кар’єру та материнство. А сини Ірини розповіли, як ставляться до того, що їх мама – зірка.

Ідея пісні «Братику» народилася спонтанно – в день народження старшого сина Юри: 25 травня хлопчикові виповнилося 10 років. «Мені колись Юрчик сказав: «Мама, напиши мені якусь пісню», – розповідає Ірина Федишин. – Ця думка в мене крутилася в голові. Була задумка написати пісню про братика. І ось в день народження Юрчика раптом раз – і наче щось запалилося, з’явилося натхнення і народилася пісня. Написала цю пісню я, допомагав мені чоловік Віталій. Ми її практично за чотири дні зробили. Ще вчора на студії писали голос з дітками. І буквально вночі перед ефіром допрацьовували. Так що це дуже гарячий ексклюзив в програмі «Ранок з Інтером» – прем’єра пісні «Братику» до Дня захисту дітей».

Діти Ірини Федишин, виявляється, збираються піти по стопах зіркової мами. Молодший син Олег стверджує, що, коли виросте, теж буде писати пісні. А старший Юра зізнається, що в майбутньому хоче так само красиво співати, як мама. А поки хлопчики тільки звикають до публічного життя. Нещодавно вони дали своє перше інтерв’ю програмі «Позаочі», героїнею якої була Ірина Федишин. А тепер разом з мамою в прямому ефірі «Ранку з Інтером» презентували пісню «Братику».

Ірина Федишин з синами на каналі Інтер

Ірина Федишин з синами

Читайте також:
Співачка Ірина Федишин на Чортківщині зустрічала колядників (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі розгорнуть тимчасовий центр вакцинації

Наступна стаття

На Тернопільщині серед білого дня з пасовища вкрали корову