Трендовий одяг осені 2023: яка палітра кольорів буде популярна?

Цікавий візуал, експерименти з фактурою та, звісно ж, стильна палітра кольорів – ось лише деякі з факторів, які визначають трендовий одяг осені.

З приходом осіннього сезону, модна індустрія відкриває нові можливості для створення захоплюючих образів. Неабияка роль у формуванні стилю належить колірній гамі, яка не лише визначає естетику, а й вражає настрій. Тож, розгляньмо яким буде трендовий одяг осені 2023?

Що буде модно восени: стильний жіночий та чоловічий одяг

Якщо ви хочете виглядати стильно в новому сезоні – інтернет-магазин одягу Фешн Тема має що запропонувати! В трендах осені 2023 року будуть наступні фасони та кольори:

  • найсильнішим кольором сезону буде класичний червоний. Окрім цього, в новому сезоні обирайте стильний жіночий одяг в наступних кольорах та відтінках: помаранчевий, жовтий, шоколадний, колір карамелі, сірий та білий. Комбінуйте варіанти між собою, адже в трендах як яскраві, так і пастельні кольори;
  • також актуальним буде діловий стиль: класичні білі сорочки, елегантні костюми, стримані максі спідниці та брюки. Для чоловіків теж буде актуальним стриманий стиль. Однак, образи можна розбавляти цікавими аксесуарами та яскравими елементами одягу;
  • якщо ви хочете купити трендовий одяг жіночий осінь, то обирайте наступні варіанти верхнього одягу: шкіряні вінтажні куртки та тренчі, джинсові жакети-куртки, теплі пальта прямого крою та пуховики оверсайз. Також будуть у тренді об’ємні теплі шарфи.

Тож,  якщо вас цікавить трендовий жіночий та чоловічий одяг оптом від виробника – обирайте ФешнТема. Великий вибір, стильні акценти, комфортні моделі – точно вас здивують. І все це за доступними цінами!

Купити одяг від виробника – FashionTema, лише актуальні та трендові моделі

Fashiontema – це український виробник якісного жіночого та чоловічого одягу. Фахівці компанії ретельно стежать за новинками в індустрії моди, актуальними фасонами та кольорами. Тому, асортимент магазину регулярно оновлюється та наповнюється трендовим одягом.

Магазин Fashiontema пропонує великий вибір фасонів та кольорів на будь-який смак. В асортименті стильні елементи одягу, цікаві поєднання фактур та кольорів, відповідно до актуальних трендів. Ви без проблем зможете купити моделі на новий 2023 сезон!

Крім цього, ви можете купити одяг від виробника не тільки в роздріб за низькими цінами, але й на вигідних умовах для бізнесу:

  • якісний одяг оптом – від 5 одиниць. При замовленні на суму від 7000 грн та при повній передоплаті доставка по Україні безкоштовна. Є обмін та повернення товарів, крім категорії “розпродаж” та акційних позицій;
  • дропшипінг жіночого одягу та чоловічих аксесуарів можливий на вигідних та зручних умовах. Компанія має багаторічний досвід роботи на ринку, тому ви гарантовано отримаєте надійного партнера для співпраці.

Одяг від виробника – це завжди вигідна співпраця та високоякісний сервіс. Компанія Фешн Тема пропонує зручні умови оплати (на карту, через додаток “Приват24”, післяплата) та доставки (“Нова Пошта”, “УкрПошта”), можливі відправки за кордон (“Укрпошта”). Менеджери компанії допоможуть вам з вибором одягу та нададуть вичерпні консультації стосовно бізнес-партнерства. Для співпраці надсилайте заявку на пошту OFFICE@fashiontema.ua або телефонуйте за вказаними номерами телефонів.

Завітайте на сайт fashiontema.com, де ви зможете ознайомитися з асортиментом та здійснити вигідну покупку одягу. Будьте в тренді цієї осені разом з Фешн Тема!

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині біля міні-ГЕС виявили тіло загиблого чоловіка

Наступна стаття

У Козові внаслідок ДТП 44-річна жінка отримала численні травми